14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε από τη Square Enix το Kingdom Hearts 4 (trailer)

    Ένα νέο κεφάλαιο αναμένεται να ανοίξει σύντομα για το εξαιρετικά δημοφιλές Kingdom Hearts. Όπως ανακοίνωσε χτες η Square Enix το Kingdom Hearts 4 βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη και μάλιστα έχουμε και ένα ολοκαίνουριο video.

    To νέο trailer επιβεβαιώνει την επιστροφή των Sora, Donald και Goofy για μια ακόμα περιπέτεια ή όπως την αποκάλεσε η Square Enix “μια επική ιστορική αφήγηση” με την ονομασία the Lost Master Arc. Το video που δημοσιοποιήθηκε μας συστήνει το Quadratum, το οποίο, ενώ μοιάζει πολύ με το Tokyo, περιγράφεται από την εταιρεία ως μια εκτεταμένη πόλη σε έναν υπέροχο, ρεαλιστικό κόσμο, που δε μοιάζει με τίποτα από τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής στη σειρά Kingdom Hearts. Παράλληλα, αποκαλύφθηκε και ένας νέος χαρακτήρας στους fans, που ακούει στο όνομα Strelitzia. Η Square Enix δεν έχει ανακοινώσει προς το παρόν την ημερομηνία κυκλοφορίας, μπορούμε όμως να πάρουμε μια πρώτη μικρή γεύση γι’ αυτό που έπεται.

    Δείτε στη συνέχεια το επίσημο trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Metaverse για παιδιά ετοιμάζουν Lego και Epic Games (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles