13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε επίσημα το επόμενο event της Apple

    Κλείδωσε και επίσημα η ώρα και η ημερομηνία που θα λάβει χώρα το επόμενο ανοιξιάτικο event της Apple, η οποία επιβεβαίωσε ότι αναμένει το κοινό να συντονιστεί την Τρίτη 8 Μαρτίου (στις 20:00 ώρα Ελλάδος). Ωστόσο, η εταιρεία δεν έδωσε περεταίρω πληροφορίες για τα προϊόντα που θα παρουσιάσει.

    Παρόλα αυτά, στο επερχόμενο event λογικά θα αποκαλυφθεί το νέας γενιάς, οικονομικό iPhone SE. Το εν λόγω μοντέλο θα είναι το πρώτο iPhone SE από την Apple που υποστηρίζει 5G, γεγονός σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς ότι αποτελεί ένα smartphone πιο προσιτό σε σχέση με τα υπόλοιπα. Αναμένεται επίσης να περιλαμβάνει ταχύτερο επεξεργαστή και καλύτερη κάμερα.

    Παράλληλα, ενδέχεται να παρουσιάσει και τη νέα γενιά του iPad Air, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιους από τους νέους Mac υπολογιστές της.

    Διαβάστε επίσης:

    “Επανάσταση” στην αγορά των tablets φέρνει η Lenovo

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles