21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε η 2η σεζόν για την τηλεοπτική σειρά Halo

    Μπορεί ακόμα να μην προλάβαμε να δούμε τον Master Chief στην τηλεόραση, παρόλα αυτά έγινε ήδη γνωστό ότι στο Paramount Plus θα υπάρξει και δεύτερη σεζόν για την πολυαναμενόμενη σειρά Halo.

    Η είδηση έγινε γνωστή την Τρίτη με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας. Η 2η σεζόν μπορεί να εξασφαλίζει τη συνέχεια της σειράς για τους fans, όμως θα συνοδεύεται από κάποιες αλλαγές. Για παράδειγμα, η showrunner Kyle Kane θα αποχωρήσει από τη σειρά στο τέλος του 1ου κύκλου και θα την αντικαταστήσει ο David Wiener.

    Το Halo απέκτησε 2η σεζόν 6 περίπου εβδομάδες πριν την πρεμιέρα του, όμως δε μας προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη. Οι πρόωρες ανακοινώσεις εξελίσσονται σε μεγάλο trend στην κατηγορία των ακριβών παραγωγών. Το ίδιο για παράδειγμα συνέβη και με τις σειρές της Amazon Lord of the Rings και Wheel of Time.

    Η επίσημη πρεμιέρα του Halo θα γίνει στις 24 Μαρτίου.

    Διαβάστε επίσης:

    «The New Look»: Η νέα σειρά του Apple TV για τους Christian Dior και Coco Chanel

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles