16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε η 2η σεζόν του Arcane – Δείτε το teaser

    Η πρώτη σεζόν του Arcane ολοκληρώθηκε και είναι ήδη διαθέσιμη για τους συνδρομητές του Netflix, αποσπώντας θετικά σχόλια. Μάλιστα, η ομάδα παραγωγής στη Riot Games επιβεβαίωσε ότι ο δεύτερος κύκλος είναι ήδη υπό ανάπτυξη, γεγονός πολύ ευχάριστο για όσους παρακολούθησαν τη σειρά αγωνιώντας για τις εξελίξεις.

    Σε ένα teaser της 2ης σεζόν, ακούγονται οι φωνές των Caitlyn, Jinx και Vi εγκαινιάζοντας το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας που θα ακολουθήσει τα 9 επεισόδια που παρακολουθήσαμε. Προς το παρόν δεν αποκαλύφθηκε από το Netflix κάποια πληροφορία σχετικά με την κυκλοφορία. Σημειώνεται ότι αποτελεί το πρώτο βήμα της Riot Games στον χώρο των τηλεοπτικών σειρών και αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Fortiche Productions.

    Σημειώνεται ότι το Arcane αναφέρεται στο ξεκίνημα δύο θρυλικών πρωταθλητών και σε μια πόλη στα πρόθυρα πολέμου. Εν μέσω της διαμάχης των πόλεων Πιλτόβερ και Ζάουν, δύο αδερφές μάχονται σε αντίπαλα στρατόπεδα σε έναν πόλεμο μεταξύ μαγικών τεχνολογιών και αντικρουόμενων πεποιθήσεων.

    Διαβάστε επίσης:

    Lupin: Ξεκίνησαν στο Παρίσι τα γυρίσματα για τον 3ο κύκλο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles