13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας για το Crash Team Rumble

    Το online multiplayer Crash Team Rumble θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 και Xbox One στις 20 Ιουνίου, σύμφωνα με την Activision και τη developer Toys for Bob.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η κλειστή beta θα τρέξει από τις 20 μέχρι τις 24 Απριλίου, στην οποία θα αποκτήσουν πρόσβαση οι παίκτες που έχουν προχωρήσει σε προπαραγγελία. Οι Coco, Crash, Dingodile, Neo Cortex και Tawna θα αποτελούν playable χαρακτήρες σε 3 χάρτες.

    Η Standard Edition θα κοστίζει $29,99 και η Deluxe Edition, $39,99. Η πρώτη θα περιλαμβάνει το παιχνίδι και το Premium Battle Pass για την πρώτη σεζόν. Η δεύτερη θα περιέχει τα παραπάνω, συν το Premium Battle Pass της δεύτερης σεζόν, ένα 25-tier instant unlcok για την πρώτη σεζόν και το Digital Proto Pack, που περιλαμβάνει ‘Blocky’ skins και αντικείμενα με τα οποία θα μπορείτε να εξοπλίσετε τους χαρακτήρες.

    Διαβάστε επίσης:

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles