21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Armored Core 6: Fires of Rubicon (trailer)

    Η developer του Elden Ring FromSoftware ετοιμάζεται να αναβιώσει το Armored Core franchise μέσα στο καλοκαίρι. Ένα νέο trailer για το Armored Core 6: Fires of Rubicon βγήκε πριν από μερικές ώρες και αναφέρει ότι η ημερομηνία λανσαρίσματος είναι η 25η Αυγούστου 2023. Παράλληλα, μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το gameplay και την ιστορία του τίτλου.

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη που έδωσε στη δημοσιότητα η publisher Bandai Namco:

    Μια μυστηριώδης νέα ουσία που ονομάζεται “Coral” ανακαλύφθηκε στον απομακρυσμένο πλανήτη, τον Ρουβίκωνα 3. Ως πηγή ενέργειας, αυτή η ουσία αναμενόταν να προωθήσει δραματικά τις τεχνολογικές και επικοινωνιακές δυνατότητες της ανθρωπότητας. Αντ ‘αυτού, προκάλεσε μια καταστροφή που κατέκλυσε τον πλανήτη, σχηματίζοντας ένα φλεγόμενο αστρικό σύστημα. Σχεδόν μισό αιώνα αργότερα, το Coral επανεμφανίστηκε στον Ρουβίκωνα 3, έναν πλανήτη που τώρα έχει μολυνθεί και σφραγιστεί εξαιτίας της καταστροφής. Εξωγήινες εταιρείες και ομάδες αντίστασης μάχονται για τον έλεγχο της ουσίας. Ο παίκτης διεισδύει στον Ρουβίκωνα ως ανεξάρτητος μισθοφόρος και βρίσκεται σε έναν αγώνα με τις εταιρείες και άλλες φατρίες.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer: 

    Το Armored Core 6: Fires of Rubicon θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC (μέσω Steam), Xbox One και Xbox Series X.

    Διαβάστε επίσης:

    Βρετανικό “μπλόκο” στην εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles