22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε η open beta του Diablo 4

    Μέσα στο Σαββατοκύριακο, η Blizzard ανακοίνωσε τις ημερομηνίες για την open beta του Diablo 4, δίνοντας ταυτόχρονα στη δημοσιότητα ένα cinematic cut-scene trailer για το opening του παιχνιδιού.

    Η περιγραφή που συνοδεύει το video αναφέρει απλώς τα εξής: «Εξερεύνησε τη σκοτεινή αρχή ενός νέου ταξιδιού. Ρίξε μια χαλαρή ματιά στην εισαγωγή του Diablo 4». Το Diablo 4 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει σε PC και κονσόλες στις 6 Ιούνιου 2023, επομένως η open beta θα είναι μια ευκαιρία για τους fans να πάρουν αρκετά νωρίτερα μια γεύση, από τις 24 Μαρτίου μέχρι τις 26 Μαρτίου.  Όσοι προχωρήσουν σε προπαραγγελία θα μπορούν να παίξουν νωρίτερα, στις 17 με 19 Μαρτίου.

    Έχει περάσει πάρα πολύς καιρός από τότε που οι fans έπαιξαν ένα καινούριο παιχνίδι Diablo, καθώς από την κυκλοφορία του Diablo 3 έχουν περάσει 8 χρόνια. Το Diablo 4 θα κυκλοφορήσει σε PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series S|X στις 6 Ιουνίου.

    Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια ενός ειδικού livestream που έχει προγραμματιστεί από τη Blizzard στις 28 Φεβρουαρίου.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Διαβάστε επίσης:

    Σαρώνει το Hogwarts Legacy! Διπλάσιες οι πωλήσεις του από το Elden Ring

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles