24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας για το Assassin’s Creed Mirage – Δείτε το νέο trailer

    Αρκετές ήταν οι ανακοινώσεις που έγιναν στο πλαίσιο του PlayStation Showcase, μεταξύ των οποίων ξεχώρισαν τα νέα που μοιράστηκε η Ubisoft για το Assassin’s Creed Mirage. Όπως έγινε γνωστό, ο πολυαναμενόμενος τίτλος θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 12 Οκτωβρίου 2023 και είχαμε την ευκαιρία να δούμε και ένα νέο trailer.

    Στο video βλέπουμε τον Basim να αξιοποιεί τα εργαλεία και τις δεξιότητές του για να εντοπίσει τους στόχους του. Ο πιο ευέλικτος ίσως και πολυμήχανος Assassin στην ιστορία του franchise, δίνει έμφαση στις τεχνικές stealth και θανάσιμης δολοφονίας και διαθέτει νέες ικανότητες, όπως το Assassin’s Focus που του επιτρέπει να σημαδεύει και να δολοφονεί πολλούς εχθρούς στη σειρά. Επιπλέον, τα πλάνα του παιχνιδιού παρουσιάζουν τη ζωντανή Βαγδάτη, μια πόλη που παρέχει πολλές ευκαιρίες στους παίκτες να εκμεταλλευτούν τις ικανότητες Parkour του Basim και να προσεγγίσουν γρήγορα τους στόχους τους.

    Σε μια κρίσιμη στιγμή της ιστορίας, οι παίκτες θα γίνουν ο Basim Ibn Is’haq, ένας νεαρός κλέφτης με μυστηριώδες παρελθόν που ενώνεται με τους Hidden Ones στο Alamut, αναζητώντας απαντήσεις. Φωνή στο Basim θα δανείσουν δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί: ο Lee Madjoub για το VO και ο Eyad Nassar για την αραβική έκδοση. Σημειώνεται ότι το Assassin’s Creed: Mirage είναι το πρώτο παιχνίδι Assassin’s Creed που κυκλοφορεί παγκοσμίως με πλήρη αραβική μετάφραση, συμπεριλαμβανομένου κειμένου και φωνής. Στο απίστευτο καστ του Mirage συμμετέχει και ο Shohreh Aghdashloo, ο οποίος θα δανείσει τη φωνή του στο Roshan, το μέντορα του Basim.

    Το Assassin’s Creed: Mirage είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία σε PS5, PS4, Xbox Series X | S, Xbox One και Amazon Luna, καθώς και σε PC μέσω του Epic Games Store και του Ubisoft Store. Οι παίκτες μπορούν επίσης να εγγραφούν στο Ubisoft+ για πρόσβαση στο παιχνίδι κατά την κυκλοφορία. Οι προπαραγγελίες είναι διαθέσιμες για τη βασική έκδοση του Assassin’s Creed: Mirage, καθώς και για το Assassin’s Creed Mirage Deluxe Edition και το Collector’s Case.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Διαβάστε επίσης:

    Starfield: Fans ζητούν από τη Bethesda tribute για παίκτη που έφυγε από τη ζωή (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles