19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε και επίσημα η νέα αποκλειστική συνεργασία PrimeTel και Telefone

    telefone_logo_only_PT

    Τη σύναψη στρατηγικής συμφωνίας συνεργασίας ανακοίνωσαν και επίσημα από κοινού PrimeTel και η Telefone, με κοινό στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους στην κυπριακή αγορά τηλεπικοινωνιών. Η συμφωνία, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, έχει ορίζοντα 5ετίας και αφορά την αποκλειστική διάθεση του συνόλου των υπηρεσιών κινητής, σταθερής, Internet και τηλεόρασης της PrimeTel από το δίκτυο καταστημάτων Telefone. Όπως εκτιμάται, η διάθεση των προϊόντων και των υπηρεσιών της PrimeTel μέσα από το δίκτυο καταστημάτων Telefone, θα δημιουργήσει  επιπρόσθετα οφέλη για τους  καταναλωτές, καθώς θα έχουν πλέον στη διάθεσή τους νέες επιλογές μέσα από το διευρυμένο δίκτυο λιανικής πώλησης τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και υπηρεσιών PrimeTel, που ανέρχεται πλέον σε περισσότερα από 40 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Κύπρο.

    Παράλληλα, η πολυετής δραστηριοποίηση της Τelefone καθώς και το ευρύ δίκτυο της που χαρακτηρίζεται από πολύ υψηλή επισκεψιμότητα, σε συνδυασμό με τις ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις που παρέχει σήμερα η PrimeTel αναμένεται να  δημιουργήσουν νέα δεδομένα στην λιανική αγορά τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και υπηρεσιών στην Κύπρο.

    Σημειώνεται επίσης ότι η PrimeTel και η Telefone συνεχίζουν εντατικά την αναδιαμόρφωση των καταστημάτων (αντικατάσταση πινακίδων – εσωτερικών και εξωτερικών σημάνσεων – λογισμικών προγραμμάτων κλπ) με στόχο την μετατροπή τους από Καταστήματα – Αντιπρόσωπος Προϊόντων Cyta, σε Δίκτυο Καταστημάτων PrimeTel. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα, και περί τα μέσα Αυγούστου όπως εκτιμάται, θα είναι σε θέση να υποδεχθούν το καταναλωτικό κοινό.

    Ο κ. Θεοδόσης Θεοδοσίου Chief Commercial Officer στην PrimeTel δήλωσε: «Καλωσορίζουμε έναν νέο δυναμικό εταίρο, έναν συνεργάτη που έχει τη δύναμη να ενισχύσει την ανοδική πορεία της εταιρείας μας και να συμμετέχει στην ανάπτυξη της. Στην προσπάθειά μας να παράγουμε αξία για τους συνδρομητές μας θα έχουμε πλέον μαζί μας και την Τelefone».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles