13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε το Final Fantasy VII Remake: Intergrade και έρχεται στο PS5 στις 10/6!

    To Final Fanatasy VII Remake θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί ως ένας αρκετά αξιόλογος τίτλος, ο οποίος έφερε ένα εκ των πιο πετυχημένων Final Fantasy ever στη… σύγχρονη εποχή. Στο χθεσινό State of Play, η Sony παρουσίασε μια σειρά από hot τίτλους που θα μας απασχολήσουν για το PlayStation 5 στη διάρκεια της χρονιάς που διανύουμε και το FF VII Remake: Intergrade ήταν ένας από αυτούς. Όπως έγινε γνωστό, η Square Enix δουλεύει πάνω σε μια εμπλουτισμένη έκδοση ειδικά για το PlayStation 5, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου.  

    Όπως πολύ σωστά μαντέψατε, το Intergrade θα είναι μια έκδοση «τούμπανο», με το εν λόγω port να προσφέρει βελτιωμένα γραφικά, με καλύτερα textures, καθώς επίσης και πιο ρεαλιστικά lightning και fog effects. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό αυτή η εμπλουτισμένη έκδοση του παιχνιδιού θα διαθέτει δύο graphical modes: μία που θα προσφέρει 60 fps και μία ακόμη, η οποία όμως θα ρίχνει το βάρος στη καλύτερη διατήρηση του performance όταν το παιχνίδι τρέχει σε 4K ανάλυση. Παράλληλα, δεν θα απουσιάζει και το photo mode, το οποίο αγαπούν οι παίκτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι εάν έχετε ήδη το παιχνίδι στο PS4, θα μπορείτε να προχωρήσετε στο upgrade της PS5 version εντελώς δωρεάν. Παρόλα αυτά, το εν λόγω release θα περιλαμβάνει ένα νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστή την Yuffie, ένα add-on που όμως θα το απολαύσουν μόνο όσοι gamers αγοράσουν την PlayStation 5 έκδοση του Final Fantasy VII Remake. Δείτε και το trailer που κυκλοφόρησε για να μπείτε καλύτερα μέσα στο κλίμα…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles