14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε το Grand Theft Auto The Trilogy! Η τριλογία επιστρέφει σε βελτιωμένη “remastered” έκδοση

    Τον προηγούμενο Αύγουστο υπήρχε η φήμη ότι η Rockstar εργαζόταν πάνω στο remaster της τριλογίας της σειράς Grand Theft Auto. Η φήμη αποδείχτηκε αληθινή, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε και επίσημα το Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, που θα περιλαμβάνει το original Grand Theft Auto, το Grand Theft Auto 2 και το Grand Theft Auto III.

    Όσοι έχουν πάρει γεύση μόνο από το GTA3, ίσως εκπλαγούν όταν παίξουν το original GTA ή το GTA2, καθώς μοιάζουν με πολύ διαφορετικά παιχνίδια. Οι πρώτοι δύο τίτλοι έχουν 2D γραφικά και top-down view στο χάρτη, σε αντίθεση με τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες που είναι 3D και προσφέρουν third-person προοπτική.

    Τι αλλαγές θα δούμε

    Σύμφωνα με τη Rockstar, το “Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition έρχεται με βελτιώσεις στα γραφικά και μοντέρνες προσθήκες που αφορούν το gameplay και στους τρεις τίτλους, ενώ ταυτόχρονα έχει διατηρηθεί το κλασικό look και η αίσθηση του αυθεντικού παιχνιδιού”. 

    Η τριλογία θα είναι διαθέσιμη σε PC, στις κονσόλες PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και Nintendo Switch αργότερα, και θα βρει επίσης το “δρόμο” της για iOS και Android μέσα στο 2022.

    Διαβάστε επίσης: Phobos Subhuman: Νέο παιχνίδι με ελληνική υπογραφή (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles