13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε το Huawei Watch Fit Elegant! Η επιτομή της high-tech κομψότητας!

    Πριν από μερικούς μήνες η Huawei είχε λανσάρει το Watch Fit, ένα wearable, το οποίο όπως μπορείτε να φανταστείτε και από την ονομασία του του είναι προσανατολισμένο στην υιοθέτηση μιας καθημερινότητας βασισμένης στις αρχές του wellness. Ουσιαστικά η εν λόγω συσκευή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μία μείξη ανάμεσα σε ένα smartwatch και ένα fitness tracker, προσφέροντας τη μεγάλη οθόνη ενός έξυπνου ρολογιού και τα «fit» features εκγύμνασης και παρακολούθησης της υγείας σας που προσφέρει ένα band. Εάν βέβαια το Watch Fit σας φαινόταν κάπως… “casual” για τα γούστα σας, η νέα πιο «elegant» έκδοση του διαθέτει αν μη τι άλλο έναν πιο κομψό και premium χαρακτήρα.

    Αν και το φυσικό σχήμα και ο form factor παραμένουν ίδια, το design έχει αναβαθμιστεί σημαντικά, προσφέροντας frame από ανοξείδωτο ατσάλι και ένα πιο ελαστικό strap, ενώ παράλληλα θα προσφέρεται με Frosty White φινίρισμα ή σε Midnight Black για πιο διακριτική εμφάνιση. Όσον αφορά τα specs του, το Watch Fit Elegant έχει σχεδόν το ίδιο hardware με το «casual» αδελφάκι του, προσφέροντας οθόνη AMOLED 1.64 ιντσών, Kirin K1 chipset, ενσωματωμένο GPS και αισθητήρα παρακολούθησης καρδιακών παλμών, SpO2 monitoring για τα επίπεδα του οξυγόνου, μπαταρία με αυτονομία στις 12 ημέρες και Huawei Lite OS.

    Το Watch Fit Elegant θα είναι διαθέσιμο στις 26 Μαρτίου στην αγορά της Βρετανίας με τιμή κοντά στα 130 με 140 ευρώ και αναμένουμε νεότερα για το εάν θα το δούμε και στην χώρα μας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles