20.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε το Marvel’s Blade από την Arkane – Δείτε το trailer

    Το επόμενο παιχνίδι της ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες η Arkane Studios, στο πλαίσιο των Game Awards 2023, το οποίο δεν είναι άλλο από το Marvel’s Blade.  Το σύντομο trailer που αποκαλύφθηκε δείχνει τον Blade – γνωστό και ως Eric Brooks – στο κουρείο, λουσμένο στο κόκκινο φως και μπορούμε να ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στα δόντια αλά βαμπίρ.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Marvel’s Blade είναι ένα παιχνίδι τρίτου προσώπου και διαδραματίζεται σε μια περιοχή καραντίνας του Παρισιού κατά τη διάρκεια μιας “υπερφυσικής έκτακτης ανάγκης” όπου οι βρικόλακες σπέρνουν τον τρόμο τη νύχτα. Προς το παρόν δεν έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας, αφού το παιχνίδι βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης.

    Πριν από τα The Game Awards, οι fans πίστευαν ότι η Arkane ήταν πιθανό να παρουσιάσει το Dishonored 3, αλλά αυτό ήταν κάτι που τελικά δεν ίσχυε. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα νέα για την υποτιθέμενη ανάπτυξή του διέρρευσαν όταν δημοσιοποιήθηκαν εσωτερικά έγγραφα της Microsoft κατά τη διάρκεια της δίκης με το FTC. Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο παιχνίδι της Arkane είναι το Redfall, το οποίο απέτυχε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των παικτών και του στούντιο.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Απίστευτο κι όμως αληθινό! Το Skull and Bones κυκλοφορεί το Φεβρουάριο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles