15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε το Need for Speed: Heat και η θερμοκρασία εκτοξεύεται στα… ύψη!

    Το Need for Speed είναι η racing σειρά που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αποτελώντας ένα franchise που έθεσε νέα στάνταρ στο είδος του. Μάλιστα, η EA έχοντας σαν στόχο να γιορτάσει όπως πρέπει τα 25 χρόνια του NFS, ανακοίνωσε σήμερα το 26ο game της θρυλικής σειράς. Το νέο Need for Speed θα ονομάζεται Heat και θα εξελίσσεται στην φανταστική αμερικανική πόλη Palm City (θυμίζει Miami από τα 80s), εστιάζοντας για μια ακόμη φορά στον παράνομο κόσμο του street racing.

    nfs heat (1)

     

    Οι gamers θα λαμβάνουν μέρος στο Speedunters Showdown, έναν διαγωνισμό με exotic supercars που εξελίσσεται στους δρόμους της πόλης. Φυσικά, ως είθισται οι αστυνομικές δυνάμεις δεν θα αφήνουν σε χλωρό κλαρί τους «fast & furious» οδηγούς, με τους παίκτες να πρέπει να επιβιώσουν από το ανελέητο κυνηγητό των εκπροσώπων του νόμου. Φυσικά κομβικής σημασίας στην εξέλιξη του gameplay θα είναι το κτίσιμο και η βελτίωση της φήμης σας, αλλά και το car tuning, όπου θα μπορείτε να βελτιώνετε τις επιδόσεις των αμαξιών σας προσθέτοντας μια σειρά από parts. Το open-world Need for Speed: Heat είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One και όσοι το προ-παραγγείλουν θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια σειρά από in-game digital bonus. Καθίστε αναπαυτικά και απλά «feel the heat» στο πρώτο trailer που μόλις κυκλοφόρησε…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles