15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε το Quick Charge 4+ της Qualcomm και είναι 15% ταχύτερο από το QC4

    Η Qualcomm παρουσίασε το Quick Charge 4+, τη νέα “έκδοση” της τεχνολογίας γρήγορης φόρτισης που διαθέτει, η οποία είναι καλύτερη από ποτέ! Σύμφωνα με την εταιρεία, είναι βελτιωμένο σε σχέση με το “απλό” QC 4 που παρουσιάστηκε το Νοέμβριο, ταυτόχρονα με το Snapdragon 835 chipset. Πρώτον, υποστηρίζει “Dual Charge”, κοινώς “διαχωρίζει” το φορτίο μέσω 2 power management chips, μια κίνηση που κάνει τη φόρτιση ταχύτερη κατά 15% και παράλληλα εκλύεται λιγότερη θερμότητα με τον τρόπο αυτό.

    Quick Charge 4 Plus

    Δεύτερον, διαθέτει το “Intelligent Thermal Balancing”, ένα mode στο οποίο το ηλεκτρικό ρεύμα διοχετεύεται αυτόματα μέσω της πιό “δροσερής” οδού, εκ των δύο που προαναφέραμε, ώστε να αποφεύγεται η υπερθέρμανση.

    Τρίτον, φέρει αρκετά νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας, για έλεγχο θερμοκρασιών της συσκευής αλλά και του φορτιστή ταυτόχρονα. Οι φορτιστές, τα powerbanks και τα USB hubs με το QC 4+ θα είναι συμβατά με τα παλαιότερα QC 3.0 και QC 2.0.

    Quick Charge 4 Plus2

    Να σημειωθεί πως το μόνο smartphone αυτή τη στιγμή που υποστηρίζει Quick Charge 4+, είναι το ZTE Nubia Z17, που μόλις παρουσιάστηκε.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles