21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε επίσημα. Το φθηνότερο Windows Phone της Nokia είναι γεγονός


     
    Το λένε Lumia 510, αλλά αυτό το γνώριζες ήδη. Θυμάσαι; Είχαμε γράψει για αυτό στο παρελθόν.

    Όπως λέει και η Jo Harlow, εκτελεστική αντιπρόεδρος στο τμήμα Nokia Smart Devices: «το Nokia Lumia 510 είναι μία ακόμη απόδειξη πως συνεχίζουμε να είμαστε πιστοί στη δέσμευση μας να κάνουμε πιο προσιτές τις συσκευές Windows Phone». Ή όπως θα μεταφραζόταν δημοσιογραφικά το λογύδριο, οι Φινλανδοί κάνουν ότι μπορούν για να αυξήσουν τις πωλήσεις. Είτε αυτό λέγεται καθαρό κέρδος, είτε αριθμός τεμαχίων, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Το φθηνό Lumia πρέπει να γίνει το όχημα της Nokia για ένα καλύτερο μέλλον.

    Μη φανταστείς ότι έχει κάτι το ιδιαίτερο.

    Η οθόνη του είναι διάστασης 4 ιντσών ανάλυσης WVGA και με εξαίρεση την ύπαρξη ραδιοφώνου είναι ένα κλασικό Windows Phone.

    Πως ήταν το Lumia 610; Έ, κάπως έτσι, αλλά με λίγο μεγαλύτερο πάνελ και μόλις 4GB μνήμης που δε φτάνουν ούτε για ζήτω. Το καλό πάντως είναι ότι το baby Lumia θα κοστίζει όχι περισσότερα από 160 ευρώ, ενώ θα διατίθεται σε κόκκινο, λευκό, μαύρο και κίτρινο χρώμα. Για την Ελλάδα πάντως δεν τίθεται καν κουβέντα. Πιο απλά, μην το περιμένεις στη χώρα, τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας.
     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles