17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Αναλυτές αναθεωρούν προς τα πάνω τις πωλήσεις του iPhone, λόγω του φιάσκου του Note 7

    Η απόφαση της Samsung να σταματήσει την παραγωγή και πώληση του Galaxy Note 7 δε θα μπορούσε να έλθει σε πιο ακατάλληλη στιγμή για την εταιρεία. Μια συσκευή, η οποία φαινόταν ότι θα πήγαινε πολύ καλά στην αγορά και θα επέτρεπε στη Samsung να κλείσει το χρόνο με μια θεαματική πορεία, έπειτα από την σημαντική επιτυχία των Galaxy S7 και S7 Edge του πρώτου μισού του 2016.

    note-7

    Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά. Με την παραγωγή του Galaxy Note 7 να έχει σταματήσει οριστικά και την εταιρεία να συμβουλεύει τους χρήστες να απενεργοποιήσουν τη συσκευή και να μην τη ξαναχρησιμοποιήσουν, το μέλλον για τους ανταγωνιστές φαντάζει λαμπρό και ιδίως της Apple, η οποία λέγεται ότι πλέον θα μπορέσει να διαθέσει ακόμη περισσότερες συσκευές.

    Θα μπορούσαμε να προβλέψουμε τον ακριβή αριθμό των επιπρόσθετων συσκευών που θα καταφέρει να διαθέσει η Apple; Σίγουρα όχι, αλλά ο αναλυτής Brian White της Drexel Hamilton, εκτιμά ότι, κατά τη διάρκεια του ημερολογιακού έτους του 2016, ότι η Apple θα μπορούσε να διαθέσει άλλες 8 εκατομμύρια συσκευές, χάρη στο πρόσφατο φιάσκο του Galaxy Note 7. Ο συγκεκριμένος αριθμός προκύπτει, από τις αρχικές δικές του εκτιμήσεις, ότι η Samsung θα διαθέσει περίπου 10 με 14 εκατομμύρια phablets το πρώτο μισό του χρόνου. Προβλέπει πως η Apple θα μπορέσει να «καταλάβει» το 57%-80% των συγκεκριμένων πωλήσεων, ενώ προσθέτει ότι ακόμη και χωρίς την πρόσθετη βοήθεια από την Samsung, ως αποτέλεσμα των προβληματικών συσκευών, τα iPhone σημειώνουν μια αρκετά καλή πορεία σε αρκετές χώρες και ιδίως στη Κίνα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles