11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αναλυτές: Η μέση τιμή πώλησης των iPhone έφθασε στα $606 το τρίτο τρίμηνο

    Αν αγοράσατε κάποιο iPhone τους προηγούμενους τρεις μήνες θα έχετε ίσως διαπιστώσει ότι οι τιμές τους παραμένουν στα συνηθισμένα υψηλά επίπεδα. Αυτό είναι ένα γνώριμο χαρακτηριστικό των iPhone συσκευών, οι τιμές των οποίων δεν σημειώνουν μεγάλη πτώση στο πέρασμα του χρόνου, ενώ διατηρούν και πάρα πολύ καλή αξία μεταπώλησης.

    iphones

    Μια επενδυτική εταιρεία, η Cowen and Co., αναφέρει σε πρόσφατη μελέτη της, ότι η μέση τιμή πώλησης των iPhone συσκευών αυξήθηκε και διαμορφώθηκε στα 606 δολάρια για το τρίτο τρίμηνο του έτους. Τα συγκεκριμένα αποτελέσματα, αποτέλεσαν προϊόν έρευνας και συστηματικής παρακολούθησης των πωλήσεων των iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Ο Timothy Arcuri, στέλεχος της εταιρείας, αναφέρει ότι το iPhone 7 Plus ευθύνεται για αυτή τη σημαντική αύξηση των εσόδων της Apple, το ποσοστό του οποίου αγγίζει το 35% με 40% των νέων πωλήσεων, συμπεριλαμβανομένου του iPhone SE.

    Υπολογίζεται ότι η Apple έχει πουλήσει περίπου 46 εκατομμύρια iPhones το τρίτο ημερολογιακό τρίμηνο, εκ των οποίων τα 21 εκατομμύρια προήλθαν από πωλήσεις iPhone 7 συσκευών. Τέλος, η Cowen and Co. αναφέρει ότι έχουν πουληθεί 3.5 εκατομμύρια Apple Watches και 9.5 εκατομμύρια iPads κατά τη διάρκεια του τριμήνου που έληξε τον Σεπτέμβριο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles