15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Αναλυτές εκτιμούν ότι το Galaxy S6 θα ξεπεράσει τις 55 εκατ. πωλήσεις μέσα στο 2015!

    Το Samsung Galaxy S6 είναι αδιαμφισβήτητα από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής χρονιάς. Ήδη ο κορεατικός γίγαντας των νέων τεχνολογιών έχει συγκεντρώσει 20 εκατομμύρια προπαραγγελίες συνολικά για το Galaxy S6 και το Galaxy S6 Edge και είναι  βέβαιο ότι το συγκεκριμένο νούμερο αναμένεται να αυξηθεί περισσότερο μέσα στις επόμενες εβδομάδες…

    galaxy-s6-galaxy-s6-edge
    Μάλιστα, πολλοί οικονομικοί αναλυτές προβλέπουν ότι η ναυαρχίδα της Samsung αναμένεται να τα πάει περίφημα σε επίπεδο πωλήσεων, βοηθώντας έτσι τη Samsung να ξεπεράσει τη μίνι-κρίση στην οποία έχει βρεθεί τους τελευταίους μήνες. Σύμφωνα λοιπόν με τις προβλέψεις τους, το Galaxy S6 θα αγγίξει τις 55 εκατομμύρια μονάδες μέσα στο 2015. Το προαναφερθέν νούμερο είναι και το πιο αισιόδοξο σενάριο, καθώς αναλυτές της Citibank τοποθετούν τις πωλήσεις της ναυαρχίδας του κορεατικού κολοσσού στα 46 εκατομμύρια, ενώ ένα άλλο report προβλέπει πωλήσεις της τάξεως των 38 εκατομμυρίων.  Όπως και να ΄χει, ο ανταγωνισμός που θα βρει μπροστά του το high-end smartphone της Samsung αναμένεται να είναι σφοδρός, καθώς η αιχμή του δόρατος της mobile τεχνολογίας της Samsung θα κληθεί να αντιμετωπίσει τόσο το LG G4 που θα εμφανιστεί μέσα στον επόμενο μήνα, όσο και το HTC One M9, ενώ θα πρέπει να καταφέρει να σταθεί απέναντι και στη μεγάλη βάση χρηστών που ήδη έχει δημιουργήσει το iPhone 6. Στη χώρα μας τα Samsung Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge θα κάνουν την εμφάνιση τους στις 17/4 και περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις τιμές τους μπορείτε να βρείτε εδώ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles