15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Αναλυτές εκτιμούν ότι οι πωλήσεις του iPhone 6 θα ξεπεράσουν τα 54 εκατ. μόνο σε αυτό το τρίμηνο!

    Μπορεί να έχουν συμπληρωθεί περισσότεροι από έξι μήνες από την ημερομηνία που το iPhone 6 έκανε το ντεμπούτο του στην αγορά, ωστόσο το ενδιαφέρον για την πετυχημένη συσκευή της Apple, δεν έχει μειωθεί ακόμα! Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες αναλύσεις και εκτιμήσεις των οικονομικών αναλυτών της Morgan Stanley, η Apple  στο τρίμηνο που ολοκληρώνεται στα τέλη Μαρτίου θα έχει καταφέρει να πουλήσει περισσότερα από 54 εκατομμύρια iPhone 6!

    iphone 6

    Οι ίδιοι αναλυτές κάνουν λόγο ότι η ζήτηση έχει αγγίξει τις 55 εκατ. μονάδες, με την Apple αυτή τη στιγμή ενδεχομένως να αντιμετωπίζει πρόβλημα σε ότι αφορά την κάλυψη της. Εκτός από την Morgan Stanley και άλλοι οικονομικοί παράγοντες όπως η UBS και η Barclays βλέπουν την εταιρεία από το Cupertino να εξακολουθεί να βαδίζει στο δρόμο των αστρονομικών πωλήσεων. Σε σύγκριση με την αντίστοιχη χρονική περίοδο πέρσι, η Apple είχε πουλήσει 43.7 εκατομμύρια iPhones, κάτι που μεταφράζεται σε μία αύξηση της τάξης του 24%. Είναι βέβαιο ότι η συνεχιζόμενη ανοδική πορεία θα ανακοπεί, καθώς μέσα στις επόμενες εβδομάδες τόσο η Samsung (με το S6), όσο και η LG (με το G4), αλλά και η Sony (με το επερχόμενο Xperia Z4) αναμφίβολα θα επηρεάσουν τις πωλήσεις του iPhone 6. Πάντως, όπως και να ‘χει, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι η Apple με το iPhone 6 χτύπησε φλέβα χρυσού» για μία ακόμη φορά!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles