22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Αναλυτές εκτιμούν ότι το iPhone 6s θα πουλήσει λιγότερο από τον προκάτοχο του!

    Έχουμε συνηθίσει οτιδήποτε φέρει το Apple brand να πουλάει σαν τρελό, καθώς παραδοσιακά τα προϊόντα της εταιρείας από το Cupertino συνδέονται με εξαιρετικά υψηλές πωλήσεις. Για αυτό και πολλοί αναρωτιούνται εάν θα υπάρξει κάποιου είδους έκπληξη με την περίπτωση των iPhone 6s και iPhone 6s Plus. Η αλήθεια είναι ότι τα νέα smartphones της Apple δεν τα πήγανε και άσχημα στο launch τους, καθώς μέσα σε ένα σαββατοκύριακο πουλήθηκαν περισσότερα από 13 εκατομμύρια μονάδες.

    iphone 6s 6s plus 03

    Βλέποντας το παραπάνω νούμερα οι περισσότεροι θα σκεφτείτε λογικά ότι τα νέα iPhones θα… σκίσουν, ωστόσο οι προβλέψεις έμπειρων αναλυτών της αγοράς δεν είναι και παρά πολύ αισιόδοξες και όπως μάλιστα τονίζουν πολύ δύσκολα το νέο smartphone της Apple θα καταφέρει να ξεπεράσει το iPhone 6. Όπως χαρακτηριστικά εικάζει και ο υπεύθυνος της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, η Apple θα πουλήσει κοντά στα 70 με 75 εκατομμύρια iPhone 6s μέχρι το τέλος του πρώτου οικονομικού τριμήνου του 2016. Το προαναφερθέν νούμερο σίγουρα φαίνεται μεγάλο, ωστόσο τα πράγματα μάλλον δεν είναι όπως φαίνονται, καθώς από τον Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς, το iPhone 6 είχε ήδη καταφέρει να ξεπεράσει τις 74.5 εκατομμύρια μονάδες. Αν και οι users σίγουρα δεν θα “σκάσουν” και τόσο για τις πωλήσεις του νέου iPhone, οι επενδυτές σαφώς και ενδιαφέρονται παραπάνω για την πορεία που θα έχει στην αγορά η τελευταία ναυαρχίδα της Apple. Εκτός από τις μέτριες προβλέψεις των νέων iPhones, ο Kuo, προέβλεψε μία μείωση στις πωλήσεις των iPads και Mac της τάξεως του 9.5% και 1.5% αντίστοιχα. Αξίζει φυσικά να σημειώσουμε πως όλα τα παραπάνω είναι απλώς προβλέψεις και θα πρέπει να βγουν στη δημοσιότητα τα επίσημα στοιχεία της Apple για να σχηματίσουμε μία πιο ολοκληρωμένη άποψη

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles