14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ανανεωμένα πακέτα CU και CU Shake για περισσότερα data και λεπτά από ποτέ!

    Από σήμερα οι CU συνδρομητές έχουν περισσότερα από ποτέ με τα νέα πακέτα και το αναβαθμισμένο CU Shake. Το CU ανταποκρίνεται στις αυξημένες data ανάγκες των συνδρομητών του, οι οποίοι πλέον μπορούν να απολαμβάνουν ακόμη περισσότερο σκρολάρισμα και sharing με όσα data χρειάζονται αλλά και επικοινωνία με λεπτά στο φουλ. Έτσι, οι συνδρομητές CU μπορούν να βρουν αυτό που χρειάζονται εύκολα και γρήγορα.

    Όλοι οι CU συνδρομητές μπορούν να επωφεληθούν από τα νέα combo πακέτα CU MeApΟla που προσφέρουν απεριόριστά λεπτά ομιλίας και μέχρι 200GB internet, ή πακέτα με unlimited data από 0,9€. Συγκεκριμένα, το πακέτο CU MeApΟla 10.9 προσφέρει 1,5GB, απεριόριστα λεπτά προς όλους και 100 sms για 30 μέρες με 10,9€ , ενώ το ίδιο πακέτο μόνο με 9€ για τους CU φοιτητές στα Xclusive MeApola!

    Επιπλέον, όλοι οι CU συνδρομητές πλέον κερδίζουν ακόμα περισσότερα δωρεάν data με το ανανεωμένο CU Shake. Το CU Shake είναι η υπηρεσία που επιβραβεύει τις ανανεώσεις χρηματικού υπολοίπου των συνδρομητών με δωρεάν data και μοναδικές προσφορές. Από σήμερα συγκεντρώνει όλα τα bonus ανανέωσης σε ένα σημείο, ώστε οι CU συνδρομητές να κερδίζουν εύκολα και περισσότερα data έως 6,5GB! Μετά από κάθε ανανέωση υπολοίπου το CU Shake εμφανίζεται στο My CU App, όπου οι συνδρομητές κάνοντας SHAKE τη συσκευή κινητού τους και κερδίζουν δωρεάν data. Έτσι, ενεργοποιώντας το MeApola 10.9 αλλά και την υπηρεσία CU Shake, οι CU συνδρομητές κερδίζουν έως 7,5GB!

    Όλα αυτά φυσικά στο My CU App γιατί ποτέ η καρτοκινητή δεν ήταν πιο απλή, ευέλικτη και full στα data!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles