24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ανανεωμένο το ηλεκτρονικό κατάστημα netphone.gr

    Ανανεωμένο είδαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα netphone.gr καθώς προχώρησε σε αναβάθμιση και αλλαγή σχεδιασμού της ιστοσελίδας του. 

    Στην αρχική σελίδα του καταστήματος netphone.gr θα δείτε τις βασικές κατηγορίες προϊόντων που μπορείτε να επιλέξετε, όπως μεταχειρισμένες και καινούριες συσκευές κινητών, αξεσουάρ, Skinners, Αξεσουάρ Η/Υ και λοιπά προϊόντα, ενώ εξίσου εύκολο είναι να αναζητήσετε και τις υπηρεσίες service του netphone.gr, είτε αφορά το iPhone σας, είτε άλλη μάρκα συσκευής. 

    Το Netphone.gr είναι από τα σημεία αναφοράς για όποιον αναζητά συσκευές και αξεσουάρ που αφορούν την τηλεφωνία, σταθερή και κινητή και μας είναι χρήσιμο να βλέπουμε πως το site του καταστήματος έγινε ακόμα πιο λειτουργικό ώστε να πραγματοποιούμε τις online αγορές μας. 

    Σημειώστε πως μπορείτε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία service του netphone.gr, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας και το κατάστημα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας προκειμένου να έρθει να παραλάβει τη συσκευή σας για να την φτιάξει, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθείτε εσείς. Περισσότερες πληροφορίες, θα βρείτε εδώ.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles