15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ανανεωμένο WHAT’S UP DIY: Διπλάσια λεπτά ομιλίας προς όλους, στην ίδια τιμή και νέα πακέτα DIY αποκλειστικά για φοιτητές!

    Διπλάσια λεπτά ομιλίας προς όλους, χωρίς καμία αλλαγή στις τιμές, προσφέρει το ανανεωμένο WHAT’S UP DIY (Do It Yourself). Το πακέτο DIY διαθέτει επιλογές χρόνου ομιλίας, που φτάνουν πλέον τα 400 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα -σταθερής και κινητής- και επιλογές σε mobile internet, που φτάνουν έως τα 12 GB. Οι νέοι, με το WHAT’S UP DIY, μπορούν να φτιάξουν ο καθένας το δικό τους πακέτο, διαμορφώνοντας τους συνδυασμούς των λεπτών ομιλίας και των data, σύμφωνα με τις προσωπικές τους ανάγκες, κάθε φορά.

    Το WHAT’S UP, για πρώτη φορά, δίνει τη δυνατότητα και στους φοιτητές να δημιουργήσουν το δικό τους φοιτητικό πακέτο DIY, καινοτομώντας σε σχέση με τα προκαθορισμένα φοιτητικά πακέτα που διατίθενται στην αγορά. Αποκλειστικά με το νέο WHAT’S UP Student DIY μπορούν να συνδυάσουν επιλογές που διαθέτουν χρόνο ομιλίας προς όλους και έως 12GB mobile internet.

    Οι συνδρομητές WHAT’S UP μπορούν να φτιάξουν το δικό τους πακέτο αποκλειστικά μέσα από το WHATS UP Application (Google Play | App Store | AppGallery).

    Περισσότερες πληροφορίες στο whatsup.gr.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles