24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το e-FOOD.gr ανανεώνεται και κάνει την online παραγγελία παιχνίδι

    [Δ.Τ] Πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια από την πρώτη εμφάνιση του e-FOOD.gr στην ελληνική αγορά και έχοντας ξεπεράσει πλέον τις 1.500.000 παραγγελίες, το μεγαλύτερο site για delivery στην Ελλάδα, έφτασε η ώρα να ανανεωθεί.

    efood_site_photo

    Αφού κατέκτησε και φέτος το βραβείο του Νο1 marketplace για delivery φαγητού και καφέ στην Ελλάδα στα e-volution awards 2015, το e-FOOD.gr προχώρησε σε σημαντικές βελτιώσεις στο site του.

    Αν το e-FOOD ήταν εστιατόριο, το site θα ήταν το menu. Ο επανασχεδιασμός του site βασίστηκε κυρίως στη μεγαλύτερη διευκόλυνση των χρηστών κατά τη διαδικασία της παραγγελίας, διαφοροποιώντας σε μεγάλο βαθμό και την εμφάνισή του: χώροι όμορφα σχεδιασμένοι, «νόστιμες» φωτογραφίες και πιο κατανοητές εντολές αποτελούν μερικά από τα σημαντικά χαρακτηριστικά του ανανεωμένου e-FOOD.gr.

    Σαφώς αναβαθμισμένη είναι και η εικόνα του site από browser κινητού (responsive design) κάνοντας ακόμα πιο εύκολη τη παραγγελία και μέσω κινητού τηλεφώνου. Επιπλέον, μέσω της εύχρηστης εφαρμογής του e-FOOD.gr για iOS και Android, ο χρήστης μπορεί να παραγγείλει φαγητό εύκολα και γρήγορα, με το πάτημα λίγων κουμπιών στην οθόνη του κινητού του τηλεφώνου.

    Οι βελτιώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο site είναι κομμάτι της συνεχούς προσπάθειας της εταιρείας να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες της και στους χρήστες της υπηρεσίας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles