21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Άναψε το «πράσινο φως» για τον Πλειστηριασμό νέας Άδειας λειτουργίας Δικτύου Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης στην Κύπρο

    Το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, ανακοίνωσε σήμερα (Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022) το Πακέτο Πλειοδότη, ανάβοντας ουσιαστικά το «πράσινο φως» για τη διεξαγωγή του πλειστηριασμού για χορήγηση μιας νέας Άδειας λειτουργίας Δικτύου Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης στην Κύπρο.

    Με τον τρόπο αυτό ουσιαστικά ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους  προσοντούχους  πλειοδότες που θα δαπανήσουν τουλάχιστον 350 χιλιάδες ευρώ (τιμή εκκίνησης) για την απόκτηση της νέας τηλεοπτικής Άδειας που θα χορήγηση το ΤΗΕ.

    Στο Πακέτο Πλειοδότη, μεταξύ άλλων, καθορίζονται η τιμή εκκίνησης του Πλειστηριασμού, οι υποχρεώσεις των Συμμετεχόντων, οι κανόνες υποβολής των πλειοδοτικών προσφορών, οι πρόνοιες αναφορικά με τις παραβάσεις και τις σχετικές κυρώσεις, καθώς και άλλες υποστηρικτικές διαδικασίες όπως είναι το ενημερωτικό σεμινάριο και ο εκπαιδευτικός πλειστηριασμός, που θα πραγματοποιηθεί πριν από τη διεξαγωγή του Πλειστηριασμού, η ροή της πλειοδοτικής διαδικασίας και η ανακήρυξη του Νικητή.

    Σημειώνεται ότι η πλειοδοτική διαδικασία προβλέπει τη διεξαγωγή πολλαπλών γύρων με την Προσφορά να αυξάνεται σε κάθε επόμενο Γύρο Πλειστηριασμού.

    Το Πακέτο Πλειοδότη είναι διαθέσιμο στο σύνδεσμο που ακoλουθεί: Πακέτο Πλειοδότη ΕΨΤ_final.doc.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles