21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ανασταίνονται και… νεκροί στη 2η σεζόν του Squid Game

    Η κορεάτικη σειρά Squid Game αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που έχει γνωρίσει το Netflix στη μέχρι τώρα ιστορία του. Τα βίαια παιδικά παιχνίδια γρήγορα απέκτησαν φανατικούς τηλεθεατές και, όπως ήταν αναμενόμενο, πήραν το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν. Μέχρι στιγμής, δε γνωρίζουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα ο 2ος κύκλος της δημοφιλούς σειράς, όμως ο δημιουργός της προχώρησε σε κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με το τι μπορούμε να περιμένουμε.

    Όπως ανέφερε ο Hwang Dong-hyuk, οι περισσότεροι από τους παίκτες που γνωρίσαμε στην 1η σεζόν είναι νεκροί. Θα δούμε όμως επιστροφές. Το πιθανότερο σενάριο είναι η “Παίκτρια 067”, την οποία υποδύεται η Hoyeon Jung, να εμφανίζεται στα νέα επεισόδια με έναν τρόπο που δεν έχει προς το παρόν διευκρινιστεί. Ο ίδιος ο Dong-hyuk ανέφερε ότι ίσως η παίκτρια 067 να έχει μια δίδυμη αδερφή, ενώ η Hoyeon πρόσθεσε ότι θα μπορούσε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της και να κάνει λίγη πλαστική χειρουργική. Επομένως, η επιστροφή της λογικά θεωρείται δεδομένη.

    Διαβάστε επίσης:

    Playable χαρακτήρας στο Call of Duty γίνεται ο Snoop Dogg

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles