21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Playable χαρακτήρας στο Call of Duty γίνεται ο Snoop Dogg

    Αν ανήκεις στην κατηγορία αυτών που έχουν αφιερώσει αρκετές ώρες παίζοντας Call of Duty, αξίζει να μάθεις ότι ο γνωστός ράπερ Snoop Dogg πρόκειται να γίνει playable χαρακτήρας στο Warzone, στο Vanguard και στη Mobile έκδοση.

    Παρά το γεγονός ότι και παλαιότερα έχουμε ακούσει τη φωνή του Snoop Dog στο COD, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι gamers θα παίξουν με τη μορφή του δημοφιλούς καλλιτέχνη. Η αρχή θα γίνει στη Season 3 του Call of Duty: Mobile την 1η Απριλίου, ενώ στις 19 του ίδιου μήνα ο χαρακτήρας του Snoop Dogg θα είναι διαθέσιμος στα Warzone και Vanguard. Στο bundle του Snoop Dogg υπάρχουν 10 αντικείμενα, τρία από αυτά θα είναι αποκλειστικά στο Vanguard, ενώ θα μπορείτε να αποκτήσετε και όπλα, ρούχα, καθώς και cosmetics.

    Ο DO Double G επιστρέφει στο Call of Duty και αυτή τη φορά βρίσκομαι μέσα στο παιχνίδι. Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με την ομάδα του COD. Ναι, θα μπορείτε να παίξετε με το χαρακτήρα μου και να πάρετε απίστευτα αντικείμενα που έχουν γραμμένο το “Snoop” παντού.

    Διαβάστε επίσης:

    Είναι γεγονός! Υπό ανάπτυξη το νέο Witcher από τη CD Projekt RED

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles