22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Αναστέλλονται προσωρινά οι πωλήσεις του OnePlus 3 σε 23 ευρωπαϊκές χώρες (και στην Ελλάδα)

    Η OnePlus ανακοίνωσε τις προηγούμενες ώρες ότι οι πωλήσεις της πλέον πρόσφατης συσκευής της OnePlus 3 θα ανασταλλούν σε 23 ευρωπαϊκές χώρες αλλά και το Χονγκ-Κονγκ από τις 9 Αυγούστου έως τις 12 Σεπτεμβρίου.

    OnePlus-3

    Η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται στη λίστα αυτή των 23 ευρωπαϊκών χωρών, μία λίστα που περιλαμβάνει ακόμη την Αυστρία, το Βέλγιο, τη Βουλγαρία, την Κροατία, την Κύπρο, την Τσεχία, την Εσθονία, τη Γαλλία, την Ουγγαρία, την Ιρλανδία, την Ιταλία, τη Λετονία, τη Λιθουανία, το Λουξεμβούργο, τη Μάλτα, την Ολλανδία, την Πολωνία, την Πορτογαλία, τη Ρουμανία, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία και την Ισπανία.

    Αν θέλετε να αγοράσετε τη συσκευή έχετε προς το παρόν περιθώριο έως τη Δευτέρα, αλλιώς μπορείτε ξανά να προβείτε σε αγορά από τις 13 Σεπτεμβρίου. Η κίνηση της OnePlus γίνεται για να δοθεί χρόνο να υπάρξει νέο απόθεμα της συσκευής.

    Οι πωλήσεις στην Ευρώπη ήταν μεγάλες και δεν υπήρχαν πια πολλές μονάδες για παράδοση, με αποτέλεσμα οι χρόνοι παράδοσης τις τελευταίες εβδομάδες να γίνονται ολοένα και χειρότεροι.

    Φυσικά, το γεγονός ότι η OnePlus σταμάτησε το σύστημα προσκλήσεων για τις πωλήσεις της έχει παίξει ρόλο σ’ αυτή την έλλειψη συσκευών που προέκυψε, όμως με λίγη υπομονή όσοι θέλουν να αποκτήσουν την κορυφαία πρόταση της κινεζικής εταιρείας μπορούν να την έχουν στα χέρια τους από τα μέσα Σεπτεμβρίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles