12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ανατριχιαστικό το επίσημο trailer της νέας horror ταινίας Smile

    Οι fans των ταινιών τρόμου επισκέπτονται το σινεμά με τη βασική προϋπόθεση να δουν κάτι που θα τους φοβίσει, σπάνια όμως βλέπουμε στην κατηγορία ταινίες που να εκπληρώνουν τις προσδοκίες. Το trailer του Smile όμως, του νέου horror φιλμ που σκηνοθετεί ο Parker Finn, ανεβάζει αρκετά ψηλά τον πήχη. Η Paramount έδωσε στη δημοσιότητα ένα video που θα το χαρακτηρίζαμε αρκετά…creepy, κυρίως γιατί περιέχει μερικά old-fashioned ανατριχιαστικά χαμόγελα. Η ταινία Smile θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 30 Σεπτεμβρίου.

    Το trailer δεν περιλαμβάνει πολλές πληροφορίες για την ταινία ή τους χαρακτήρες, καλλιεργεί όμως την ατμόσφαιρα που επικρατεί. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, αφού έγινε μάρτυρας ενός παράξενου και τραυματικού περιστατικού με έναν ασθενή, η Dr. Rose Cotter βιώνει καταστάσεις που δεν μπορεί ούτε η ίδια να εξηγήσει. Ο τρόμος μπαίνει στη ζωή της και καλείται να αντιμετωπίσει το ανησυχητικό παρελθόν της, έτσι ώστε να ξεφύγει από τη νέα της τρομακτική πραγματικότητα.

    Στο Smile πρωταγωνιστούν οι Sosie Bacon (Mare of Easttown), Kyle Gallner (Scream), Jessie T. Usher (The Boys), Rob Morgan (Stranger Things) και Kal Penn (Harold and Kumar Go to White Castle).

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Πρεμιέρα για το βιογραφικό δράμα Elvis (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles