14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ανατροπή! Επιστρέφει ο Dwayne “The Rock” Johnson στο Fast and Furious

    Την επόμενη εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες θα κάνει πρεμιέρα το Fast X, η συνέχεια ενός εξαιρετικά δημοφιλούς franchise γεμάτο δράση και γνώριμους χαρακτήρες. Η ταινία αυτή έχει συζητηθεί αρκετά, κυρίως γιατί χαρακτηριζόταν από μια ηχηρή απουσία, αυτή του Dwayne “The Rock” Johnson.

    Τις τελευταίες ώρες όμως, έγινε η ανατροπή! Όπως αναφέρει το TheWrap.com, ο Johnson θα επιστρέψει στο Fast and Furious και μάλιστα πραγματοποιεί μια guest εμφάνιση στην post-credits σκηνή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Johnson ήταν ανένδοτος σχετικά με την επιστροφή του στο franchise, μετά από μια σειρά προβλημάτων που προέκυψαν με το συμπρωταγωνιστή του Vin Diesel.

    Οι περισσότεροι θυμούνται το video που ανέβασε στο Instagram ο Diesel, παρακαλώντας το Johnson να βάλει στην… άκρη τις διαφορές τους και να επιστρέψει για το μεγάλο finale του Paul Walker. Φυσικά, αυτή η κίνηση δεν είχε πάει πολύ καλά, αφού ο The Rock το εξέλαβε ως μια προσπάθεια χειραγώγησης. Ο Johnson εντάχθηκε ως Luke Hobbs στο Fast Five και μετά από μερικές ακόμα ταινίες, λάνσαρε το spinoff Hobbs & Shaw. Μέχρι σήμερα όμως μόνο μια ταινία έχει γυριστεί.

    Ο πρώην πρωταθλητής WWE John Cena είναι επίσης μέρος του franchise και εμφανίζεται ξανά στην επερχόμενη παραγωγή Fast X, μετά το ντεμπούτο του στην προηγούμενη ταινία.

    Διαβάστε επίσης:

    Σε μια εφαρμογή Hulu και Disney Plus – Έρχονται αλλαγές στις τιμές της συνδρομής

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles