18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Ανατροπή στη Disney! Ο Bob Iger επιστρέφει για να σώσει την κατάσταση

    Μια ξαφνική είδηση «έσκασε» σαν βόμβα τις τελευταίες ώρες, η οποία αφορά τη Disney. Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, ο Bob Iger, επιστρέφει άρον άρον στη θέση του, σε λιγότερο από δύο χρόνια από την απόσυρσή του.

    Η Disney περνάει μερικές δύσκολες ώρες, με αποτέλεσμα να φέρνει πίσω το βαρύ «πυροβολικό», με την ελπίδα ότι θα δώσει καλύτερα αποτελέσματα, ανακόπτοντας τις απώλειες που σημειώνει το Disney+.

    Ο 71χρονος Iger, ο οποίος βρισκόταν για 15 χρόνια στο τιμόνι, θα αντικαταστήσει τον Bob Chapek, που ανέλαβε τη θέση του CEO το Φεβρουάριο του 2020.

     

    Ο ίδιος συμφώνησε να επιστρέψει για δύο χρόνια στην παλιά του θέση και στη συνέχεια να βρει τον κατάλληλο διάδοχο για την εταιρεία.

    «Είμαι εξαιρετικά αισιόδοξος για το μέλλον αυτής της μεγάλης εταιρείας και ενθουσιασμένος που το Συμβούλιο μου ζήτησε να επιστρέψω», ανέφερε ο Iger.

    To διοικητικού συμβουλίου της Disney ανέφερε σχετικώς τα εξής:

    «Ευχαριστούμε τον Bob Chapek για τις υπηρεσίες που προσέφερε στη Disney κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένης της καθοδήγησης της εταιρείας στις πρωτοφανείς προκλήσεις της πανδημίας. Το Διοικητικό Συμβούλιο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, καθώς η Disney εισέρχεται σε μια ολοένα και πιο σύνθετη περίοδο μετασχηματισμού του κλάδου, ο Bob Iger βρίσκεται σε μοναδική θέση για να οδηγήσει την εταιρεία σε αυτή την κρίσιμη περίοδο».

    Διαβάστε επίσης:

    Στο Disney Plus η σειρά «Χωρίς Όριο με τον Κρις Χέμσγουορθ»

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles