23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Ανατροπή στους Πειρατές της Καραϊβικής 6! Αυτή η ηθοποιός θα αντικαταστήσει το Johnny Depp

    Η Disney αναζητά ήδη έναν νέο πειρατή για να καλύψει το κενό που άφησε ο Johnny Depp όταν η εταιρεία τον απέλυσε από τους Πειρατές της Καραϊβικής. Μια βραβευμένη ηθοποιός, που ωστόσο δεν ήταν προφανής επιλογή, φαίνεται ότι κρατά το ρόλο στο… τσεπάκι.

    Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, το στούντιο σκέφτεται την Ayo Edebiri, για να ακολουθήσει τα βήματα του Depp στην επερχόμενη ταινία, με προσωρινό τίτλο Pirates 6.

    Η ηθοποιός -γνωστή για το ρόλο της στη σειρά του Disney Plus The Bear, ο οποίος της χάρισε μια Χρυσή Σφαίρα και ένα Βραβείο Primetime Emmy φέτος – φαίνεται να έχει προταθεί για να υποδυθεί έναν χαρακτήρα με το όνομα Anne, ο οποίος λέγεται ότι βασίζεται στην πραγματική πειρατή Anne Bonny.

    Πιστεύεται ότι το Pirates 6 θα είναι μια ταινία με γυναίκα πρωταγωνίστρια και θα επικεντρωθεί σε ένα νεαρό καστ πειρατών που αναζητούν έναν κρυμμένο θησαυρό.

    Το 2020, το Variety ανέφερε ότι η Disney θα αναπτύξει δύο ξεχωριστά reboots του Pirates of the Caribbean, ένα από τα οποία θα έχει ένα ισχυρό γυναικείο καστ με επικεφαλής την Margot Robbie.

    Ο Jerry Bruckheimer, ο άνθρωπος πίσω από τις πέντε ταινίες Pirates of the Caribbean με πρωταγωνιστή τον Johnny Depp, είχε συνδεθεί και με τα δύο projects. Ωστόσο, το 2022, η Robbie δήλωσε στο Vanity Fair ότι το στούντιο “δεν θέλει πια να γυρίσει την ταινία με πρωταγωνίστρια την ίδια”. Αναμένουμε τις εξελίξεις!

    Διαβάστε επίσης:

    Νέο επικό trailer για την πολυαναμενόμενη περιπέτεια Avatar: The Last Airbender – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles