18.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Νέο επικό trailer για την πολυαναμενόμενη περιπέτεια Avatar: The Last Airbender

    Μετράμε πλέον αντίστροφα μέχρι την πρεμιέρα του Avatar: The Last Airbender και είναι λογικό το Netflix να εντείνει την προώθηση της νέας σειράς με άφθονο υλικό αυτή την περίοδο. Η τηλεοπτική live-action μεταφορά των 8 επεισοδίων θα προστεθεί στον κατάλογο της υπηρεσίας στις 22 Φεβρουαρίου και το cast αποτελείται από τους Gordon Cormier ως Aang, Kiawentiio ως Katara, Ian Ousley ως Sokka, Dallas Liu ως Prince Zuko και Paul Sun-Hyung Lee ως General Iroh.

    Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε ένα ακόμη σύντομο trailer, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια:

    Τι θα δούμε στο Avatar: The Last Airbender

    Όπως αναφέρεται στην επίσημη σύνοψη, τα τέσσερα έθνη του κόσμου ζούσαν κάποτε σε αρμονία, με τον Avatar, κυρίαρχο όλων των τεσσάρων στοιχείων, να διατηρεί την ειρήνη μεταξύ τους. Αλλά τα πάντα άλλαξαν όταν το Έθνος Φωτιά επιτέθηκε και εξαφάνισε τους Αερο-Νομάδες. Η σειρά ακολουθεί έναν νεαρό Αερο-Νομάδα, τον Aang, καθώς ξυπνάει σε έναν κόσμο κατακερματισμένο από τον πόλεμο. Μαζί με τους νέους του φίλους Sokka και Katara, ξεκινά μια δράση γεμάτη από περιπέτειες για να κατακτήσει την θέση του ως ο επόμενος Avatar.

    Η νέα live-action μεταφορά της βραβευμένης animated σειράς του Nickelodeon θα είναι σύντομα διαθέσιμη αποκλειστικά στο Netflix.

    Διαβάστε επίσης:

    Netflix: 6 ταινίες που αξίζει να δεις το Φεβρουάριο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles