20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αναβάλλεται επ’ αόριστον η next-gen έκδοση του The Witcher 3: Wild Hunt

    Πριν από λίγο καιρό μια ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή για τους fans του δημοφιλούς video game της CD Projekt RED “The Witcher”. Το 4ο παιχνίδι της σειράς βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη, χωρίς προς το παρόν να γνωρίζουμε λεπτομέρειες. Όμως όσοι αναμένουν (εδώ και πολύ καιρό ομολογουμένως) τη next-gen έκδοση του The Witcher 3: Wild Hunt, πρέπει να σταματήσουν να ελπίζουν ότι αυτό θα συμβεί μέσα στο χρονικό διάστημα που είχε ανακοινώσει πρότινος η εταιρεία.

    Πιο αναλυτικά, η CD Projekt RED ανακοίνωσε, μέσα από το λογαριασμό της στο Twitter, ότι η έκδοση που ήταν προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει μέσα στο 2ο τετράμηνο του έτους, αναβάλλεται επ’ αόριστον. Ο λόγος είναι ότι αποφασίστηκε να μεταφερθεί η υπόλοιπη ανάπτυξη του παιχνιδιού στην εσωτερική development ομάδα και για αυτό τον λόγο αναθεωρεί το “εύρος της δουλειάς” που πρέπει να γίνει.

    Δείτε την ανακοίνωση της εταιρείας:

    Διαβάστε επίσης: Βιβλίο μαγειρικής με 80 συνταγές αποκτά το Witcher (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles