13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ήρθε η ώρα της αναβάθμισης Android 4.3 για το Samsung Galaxy S4. Υποστήριξη και για το Galaxy Gear

    Η “ναυαρχίδα” της Samsung μπαίνει στον κόσμο του Android 4.3, με τη σχετική αναβάθμιση να ξεκινάει να είναι διαθέσιμη από χθες και, σταδιακά, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, να φτάνει σε όλα τα κινητά. Οι πληροφορίες θέλουν να αναβαθμίζονται πρώτα οι συσκευές που προέρχονται από τη Γερμανία και, φυσικά, τα unlocked μοντέλα, ενώ θα ακολουθήσουν και τα μοντέλα που είναι “κλειδωμένα” σε κάποιο δίκτυο κινητής.

    Galaxy-S4-Android-4-3

    Από τις σημαντικές βελτιώσεις που φέρνει, ωστόσο, η αναβάθμιση είναι η υποστήριξη του Galaxy Gear, του ρολογιού της κορεατικής εταιρείας που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό και στην ελληνική αγορά. Το Galaxy S4 γίνεται το δεύτερο κινητό μετά το Note 3, που υποστηρίζει το smartwatch της Samsung, επομένως αν σας “ιντριγκάρει” ως προϊόν, ιδού η ευκαιρία σας…

    Σε υπόλοιπες αλλαγές και βελτιώσεις, το Android 4.3 φέρνει στο Galaxy S4, μεταξύ άλλω,ν υποστήριξη OpenGL 3.0, ενσωμάτωση του KNOX, βελτιωμένα χρώματα στην οθόνη και καλύτερο TouchWiz Launcher, νέο Samsung Keyboard και Browser, καθώς και προεγκατεστημένο το Samsung Wallet (η εφαρμογή δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα).

    Related Articles

    7 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles