22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Αναβαθμισμένη εμπειρία ήχου surround από το νέο LG Soundbar SPD7Y

    Η LG Electronics (LG) κυκλοφόρησε το νέο Soundbar SPD7Y, που αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό για  τις LG τηλεοράσεις, προσφέροντας μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία, ανεβάζοντας την ψυχαγωγία σε άλλο επίπεδο. Το νέο μοντέλο αποδίδει εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης ήχο στα 24 bit/96 kHz, χάρη στον αναβαθμισμένο επεξεργαστή ΑΙ a9 του 2021.

    Το Soundbar ενσωματώνει το AI Sound Pro που αναλύει αυτόματα το περιεχόμενο, βελτιστοποιώντας άμεσα τις ρυθμίσεις ήχου κατά την αναπαραγωγή. Έτσι, οι διάλογοι ακούγονται με κάθε λεπτομέρεια και κρυστάλλινη καθαρότητα ανεξάρτητα από το τηλεοπτικό περιεχόμενο. Υποστηρίζοντας την τεχνολογία Meridian και αποδίδοντας ήχο 3.1.2 καναλιών, με ισχύ 380 W και subwoofer, οι χρήστες θα απολαύσουν μια αναβαθμισμένη εμπειρία ήχου surround.

    Κοινή χρήση λειτουργίας ήχου τηλεόρασης και έλεγχος λειτουργιών soundbar

    Παράλληλα, το Dolby Atmos και η DTS:X τεχνολογία προσαρμόζουν τον ήχο με ακρίβεια, ζωντανεύοντας όλες τις ταινίες και τις μουσικές επιλογές. Το Dolby Atmos Music προσδίδει ακουστικές διαστάσεις στον χώρο, μεταμορφώνοντας την εμπειρία ακρόασης, ακόμη και στο gaming. Το SPD7Y της LG αποδίδει, επίσης, περιεχόμενο 4K, συμπεριλαμβανομένου του HDR και του Dolby Vision, με ελάχιστες απώλειες στην ποιότητα και την απόδοση.

    Επιπλέον, διαθέτει τις δικές του κατοχυρωμένες λειτουργίες ήχου, που έχουν αναπτυχθεί ειδικά από την LG για φωνητικά, παιχνίδια και αθλητικά. Το HDMI eARC (Βελτιωμένο κανάλι επιστροφής ήχου) επιτρέπει τη μετάδοση ασυμπίεστου ήχου 5.1 ch και 7.1 ch χωρίς απώλειες, καθώς ακόμα και ήχο HBR (υψηλός ρυθμός bit), σε συμβατές τηλεοράσεις. Ο χειρισμός του (ενεργοποίηση, ένταση ήχου, ακόμα και λειτουργίες ήχου), γίνεται εύκολα και απλά με ένα τηλεχειριστήριο LG τηλεόρασης. Τέλος, ο σχεδιασμός του ολοκληρώνει την διακόσμηση του εκάστοτε χώρου, προσδίδοντάς επιπλέον στυλ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles