16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Νέα καινοτομία από την Ancus!

    ancus earphones

    Για ακόμα μια φορά η Ancus καινοτομεί παίζοντας με το design ,κάνοντας κάτι διαφορετικό αλλά και πρακτικό. Τώρα πλέον τα hands free  ταιριάζουν με τα ρούχα της καθημερινότητας μας αλλά όχι μόνο λόγο χρωματικών επιλογών αλλά και για την πρωτοποριακή  κατασκευή τους. Με τα hands free να μοιάζουν είτε με κορδόνια αθλητικού παπουτσιού , είτε με φερμουάρ, χαρίζουν μια διαφορετική αίσθηση  τραβώντας  τα βλέμματα όσων είναι γύρω σου.

    Τα στερεοφωνικά ακουστικά Ancus in-Earbud Stereo 3.5 mm δε διαθέτουν μικρόφωνο. Η πρωτοποριακή σχεδίαση με καλώδιο – κορδόνι αθλητικού παπουτσιού και υψηλής ποιότητας ακουστικό για τέλεια απόδοση τα κάνει μοναδικά. Στην άκρη του κορδονιού βρίσκεται ένας επιχρυσωμένος κονέκτορας 3.5 mm που είναι συμβατός με όλες τις μουσικές συσκευές και κινητά τηλέφωνα όπως Apple / BlackBerry / HTC / LG / Motorola / Samsung / Sony. Στη συσκευασία περιέχονται 3 προσαρμογείς για το αυτί σε μέγεθος S/M/L για καλύτερη εφαρμογή και μείωση των εξωτερικών θορύβων. Οι χρωματικές του επιλογές είναι πολλές, καθώς βγαίνει σε μια ευρεία παλέτα χρωμάτων όπως κόκκινο, ροζ , φούξια , πράσινο , γκρι και μαύρο.

    Τα στερεοφωνικά Ακουστικά Ancus in-Earbud Stereo 3.5 mm με καλώδιο-φερμουάρ δε διαθέτουν μικρόφωνο.

    Τα πρωτοποριακά αυτά hands free διαθέτουν καλώδιο που λειτουργεί σαν φερμουάρ. Όχι άλλα μπερδέματα ποτέ στην τσέπη σας!  Απλά ανοίξτε το φερμουάρ όσο σας εξυπηρετεί! Όταν δεν το χρησιμοποιείτε, απλά, κλείστε το φερμουάρ και τοποθετήστε το στην τσάντα σας. Δεν θα μπερδευτεί!

    Τα ακουστικά είναι συμβατά με όλες τις συσκευές που χρησιμοποιούν κονέκτορα 3.5 mm όπως Apple / BlackBerry / HTC / LG / Motorola / Samsung / Sony . Παρέχονται 3 διαφορετικά μεγέθη προσαρμογέων σιλικόνης για καλύτερη εφαρμογή στο κάθε αυτί. Χρησιμοποιήστε τα με το τηλέφωνο σας ή με οποιαδήποτε άλλη φορητή μουσική συσκευή. Τα ακουστικά – φερμουάρ είναι διαθέσιμα σε κίτρινο, μωβ, ροζ και μαύρο.

    Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.expus.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles