23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Άνδρας αποδίδει την επιβίωσή του από έκρηξη στο σπίτι στη …Siri: Διαβάστε τι ακριβώς έγινε!

    Μπορεί να θεωρείτε -και καλά κάνετε- ότι οι ψηφιακές βοηθοί λύνουν τα χέρια σε περιπτώσεις που χρειάζεται να στείλετε ένα μήνυμα με τη φωνή σας για παράδειγμα, αλλά για έναν άνδρα από την πολιτεία Νιου Χάμσαϊρ των ΗΠΑ, η Siri μάλλον είναι ο λόγος που βρίσκεται ακόμη στη ζωή. Ο λόγος για τον Christopher Beaucher, στο σπίτι του οποίου σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη από διαρροή φυσικού αερίου. Με τα χέρια του εμφανώς τραυματισμένα και χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει τι έχει ακριβώς συμβεί μπόρεσε να καλέσει με τη βοήθεια της ψηφιακής βοηθού τις αρχές.

    iphone-6s-siri

    Το περιστατικό συνέβη στις αρχές Μαΐου, όταν ο Beaucher επισκέφθηκε για να ελέγξει το ακατοίκητο σπίτι της μητέρας του και διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν αφαιρέσει τους περισσότερους σωλήνες χαλκού του δικτύου φυσικού αερίου, χωρίς να κλείσουν την παροχή. Μόλις κατευθύνθηκε στο υπόγειο και πήγε να ανάψει το φως, το αέριο που είχε συγκεντρωθεί στο χώρο ανεφλέγει με αποτέλεσμα να σημειωθεί έκρηξη.

    Με το αέριο να συνεχίζει να διοχετεύεται μέσα στο σπίτι αυτό αποτελούσε μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί. Και μόλις άνοιξε το φως, ένα μικρός σπινθήρας ήταν αρκετός για να φέρει την κόλαση. Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τα χέρια μου είχαν τραυματιστεί τόσο σοβαρά και χρειαζόμουν βοήθεια, επομένως κάλεσα την αστυνομία με τη Siri». Ο ίδιος αναρρώνει από εγκαύματα δευτέρου βαθμού.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles