18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Άνδρας στέλνει “live” tweets από την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του

    Στην εποχή της τεχνολογίας, είναι λογικό να υπάρχουν πολύ πιο “geeky” τρόποι για να κάνει κάποιος πρόταση γάμου, πέρα από τους “παραδοσιακούς” που μπορείτε να σκεφτείτε. Ο Mike Duerksen, πάντως, επέλεξε να το κάνει, βολτάροντας με την αγαπημένη του σε διάφορα “ρομαντικά” μέρη, αλλά και κάνοντας ταυτόχρονα… δημοσιεύσεις για την όλη διαδικασία στο λογαριασμό του στο twitter.


    Δημιουργώντας το hashtag #MikeProposes, αποφάσισε να “καλύψει”, μέσω του δημοφιλούς micro-blogging site, την πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του. Έτσι, για 12 ώρες -και αφού της έκανε ως δώρο εισιτήρια για βόλτα με αερόστατο, άναψε μία φωτιά για πάρτη της αλλά και την πήγε συνολικά σε 8 διαφορετικές τοποθεσίες- της έκανε την περίφημη ερώτηση, παίρνοντας ως απάντηση το πολυπόθητο “ναι”, το οποίο φυσικά τουίταρε στο λογαριασμό του, μαζί με μία φωτογραφία από το δακτυλίδι – πειραγμένη μάλιστα στο… Instagram.

    Τώρα δεν ξέρουμε πόσο σας ενθουσιάζει το live “τιτίβισμα” μίας πρότασης γάμου (εμάς όχι και πολύ), σε κάθε περίπτωση, πάντως, δε μας ξαφνιάζει ως “σημείο των καιρών” μας… Άντε, τώρα του ευχόμαστε και live κάλυψη του γάμου (μαζί με τις απαραίτητες Instagram photos φυσικά).

    Πηγές: Ubergizmo, TNW

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles