20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Andrew Garfield: Θα τον δούμε να επιστρέφει στο ρόλο του Spider-Man;

    Για την πιθανότητα επιστροφής του στο ρόλο του Spider-Man μίλησε ο ηθοποιός Andrew Garfield, τον οποίον είδαμε πρόσφατα σε μια εμφάνιση – έκπληξη στο «No Way Home».

    “Ναι, θα ήμουν σίγουρα ανοιχτός σε κάτι αν ένιωθα ότι είναι σωστό”, ανέφερε σε συνέντευξή του ο Garfield. “Κάναμε γυρίσματα για δύο εβδομάδες, αλλά νομίζω ότι καταφέραμε να πετύχουμε κάτι που δεν ήταν μία απλή εμφάνιση”, είπε ο ηθοποιός ο οποίος ενσάρκωσε τον υπερήρωα το 2014, στο «The Amazing Spider-Man 2» και στο «The Amazing Spider-Man» του 2012.

    Σημειώνεται ότι όσο ο Maguire όσο και ο Holland έχουν τρεις συμμετοχές στα αντίστοιχα franchise τους, ενώ ο Garfield μόνο δύο. Η προοπτική της επιστροφής του είναι πράγματι συναρπαστική για τους θαυμαστές της Marvel, λαμβάνοντας υπόψη το σημείο στο οποίο βρέθηκε ο Spider-Man στο τέλος του «Amazing Spider-Man 2», δηλαδή το θάνατο της φίλης του.

    Αναφερόμενος στους λόγους που τον έπεισαν για να επιστρέψει στο franchise είπε ότι “υπήρχαν τόσα πολλά αναπάντητα ερωτήματα για τον Peter, έτσι όπως ολοκληρώθηκε η δεύτερη ταινία. Έπρεπε να επιστρέψω και να δώσω μία λύτρωση σ’ αυτόν”, είπε στο Variety .

    Μεγάλο μέρος αυτής της λύτρωσης προήλθε από την ευκαιρία του χαρακτήρα του να σώσει την MJ, με την οποία είναι ερωτευμένος ο Parker.

    Διαβάστε επίσης: Uncharted: Στη δημοσιότητα έδωσε η Sony την εμβληματική σκηνή με το αεροπλάνο – Δείτε το απόσπασμα (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles