15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Uncharted: Στη δημοσιότητα έδωσε η Sony την εμβληματική σκηνή με το αεροπλάνο – Δείτε το απόσπασμα

    Η ταινία Uncharted θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Φεβρουαρίου 2022 στους κινηματογράφους. O Drake, στην ηλικία των 30 ετών, αναζητά το θησαυρό του Μαγγελάνου και πέφτει τυχαία πάνω σε έναν κυνηγό θησαυρών που αναζητά ακριβώς το ίδιο. Λίγo καιρό πριν την επίσημη πρεμιέρα, η Sony έδωσε στη δημοσιότητα ένα απόσπασμα από την ταινία, που σίγουρα δε θα αφήσει ασυγκίνητους τους fans.

    Στο video βλέπουμε τον Nathan Drake να κάνει τα ακροβατικά του στα κουτιά ενός φορτηγού-αεροπλάνου που πέφτουν από τον αέρα. Πρόκειται για μια σκηνή τόσο χαρακτηριστική που κόσμησε το εξώφυλλο του Uncharted 3: Drake’s Deception και δε θα μπορούσε να απουσιάζει από την κινηματογραφική μεταφορά.

    Στην ταινία, που σκηνοθετεί ο Ruben Fleischer, πρωταγωνιστούν οι Tom Holland και Μark Wahlberg, ενώ μαζί τους παίζουν οι Antonio Banderas, Tati Gabrielle ως “Braddock” και η Sophia Ali στο ρόλο της Chloe Frazer.

    Διαβάστε επίσης: Επιστρέφει στις 28 Ιανουαρίου το Ice Age! Δείτε το επίσημο trailer της νέας περιπέτειας (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles