19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η ώρα του Android 5.1 Lollipop…

    Σας έχουμε γράψει αρκετές φορές για τα Android One smartphones της Google, προτάσεις που απευθύνονται πρωταρχικά σε αναπτυσσόμμενες αγορές. Η πρωτοβουλία φτάνει τώρα στην Ινδονησία και μία προσεκτική ματιά στο site που τη διαφημίζει συνοδεύεται από μία έκπληξη. Όπως αναφέρεται πολλές φορές στη σελίδα οι συσκευές έρχονται με την υποστήριξη του “Android 5.1 Lollipop”.

    Android One Android 5-1

    Πρόκειται για τη νέα (minor) αναβάθμιση στο Android που δεν έχει φτάσει ακόμη ούτε στα… Nexus μοντέλα της Google. Αναφέρεται πέντε φορές στο site των Android One, κάτι που ελαχιστοποιεί την πιθανότητα να πρόκειται για ορθογραφικό λάθος. Το Android Police σημειώνει πως επιβεβαίωσε την ύπαρξη της νέας έκδοσης δημοσιεύοντας και σχετικά screenshots από αναγνώστη.

    android-5.1-lollipop_thumb

    Εμείς ελπίζουμε να το δούμε σύντομα και στις συσκευές μας, με πολλές βελτιώσεις bugs, ακόμη κι αν δεν έχει ιδιαίτερες “αισθητικές” αλλαγές… Εκείνη που φαίνεται να επιβεβαιώνεται είναι η πλήρης διαχείριση των Wi-Fi και Bluetooth συνδέσεων μέσα από τα Quick Settings της συσκευής σας, όπως μπορείτε να δείτε στα ακόλουθα screenshots.

    quick settings wi-fi bluetooth

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles