20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Update σε Android L για τα HTC One M7 και M8

    Η HTC ανακοίνωσε επισήμως ότι τα HTC One μοντέλα της, τόσο περυσινό (M7) όσο και το φετινό (M8), θα λάβουν update στην επόμενη major έκδοση του Android.

    HTC One M8

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Στην HTC είμαστε ενθουσιασμένοι με τις νέες δυνατότητες του Android L και δεν βλέπουμε την ώρα να τις μοιραστούμε με τους πελάτες μας. Μέριμνα μας είναι να ενημερώσουμε τις συσκευές της οικογένειας-ναυαρχίδας της HTCOne, το ταχύτερο δυνατό. Θα ξεκινήσουμε να διαθέτουμε ενημερώσεις για το HTC One (M8) και το HTC One (M7) σε περιοχές σε όλο τον κόσμο εντός 90 ημερών από τη λήψη της τελικής έκδοσης του λογισμικού από την Google, και, πολύ σύντομα στη συνέχεια, για άλλες συσκευές της οικογένειας One και άλλες επιλεγμένες συσκευές.”

    Δε γνωρίζουμε ακόμη το πότε ακριβώς θα είναι έτοιμη η τελική έκδοση του Android L αλλά οι κάτοχοι (νυν ή μελλοντικοί) των συσκευών της οικογένειας One (και άλλων, high-end συσκευών όπως το Desire 816 ίσως) γνωρίζουν πως δε θα μείνουν πίσω στην “κούρσα” των updates.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles