16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το Μάρτιο η πρώτη γεύση του Android Lollipop για τα Meizu MX4 και MX4 Pro

    Η Meizu φέρεται να εργάζεται πάνω σε μία νέα version του Flyme OS UI της. που βασίζεται στη νεότερη έκδοση του Android, 5.0 Lollipop. Έτσι, τα κορυφαία smartphones της Meizu θα έχουν όλες τις βελτιστοποιήσεις που φέρνει το Lollipop, αλλά και το νέο flat χαρακτήρα που η Google έχει πλέον περάσει στο Android και στις εφαρμογές της για το λειτουργικό.

    meizu-mx4

    Φυσικά, η ενημέρωση θα φτάσει πρώτα στα κορυφαία μοντέλα της κινεζικής εταιρείας, τα Meizu MX4 και MX4 Pro, με το update βέβαια να χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμη για να φτάσει στις συσκευές. Οι υπολογισμοί αναφέρουν ότι μία open beta για τις νέες ROMs θα είναι διαθέσιμη το Μάρτιο και θα είναι διαθέσιμη σε όποιον θέλει να τη δοκιμάσει.

    Έως να συμβούν όλα αυτά οι συσκευές παραμένουν στο Android KitKat μαζί με firmware upgrades που πραγματοποιεί συχνά η Meizu, η οποία και αυτή ανεβαίνει το τελευταίο διάστημα κα αποτελεί μία πολύ καλή λύση για τις αγορές σας.

    Το πρόσφατο review του Δημήτρη Σκιάννη στο Meizu MX4 σας δίνει μία γεύση από τη γνώμη μας για τη ναυαρχίδα των Κινέζων, που, ακόμη και με το Android KitKat, είναι μία εξαιρετική λύση για την κατηγορία του.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles