23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Android MK808 Mini TV hands-on

    Αν θέλετε να μετατρέψετε την TV σας σε…smart TV, με πολλές δυνατότητες και χαρακτηριστικά που δεν πιστεύατε ότι θα μπορούσε να έχει, τότε το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα “mini TV” που λειτουργεί μέσω HDMI σύνδεσης και τρέχει το Android OS! Το MK808 είναι μια από αυτές τις συσκευές και το βλέπουμε στη συνέχεια…

    mk808 android mini tv (3)

    Τρέχει το Android 4.2.2 Jelly Bean που του είναι υπερ-αρκετό για να δώσει “ζωή” στην  τηλεόρασή σας. Μέσω αυτού μπορείτε να δείτε φωτογραφίες ή videos, να πλοηγηθείτε στο Internet, να διαβάσετε e-books και φυσικά να έχετε πρόσβαση κανονικά στα τηλεοπτικά σας προγράμματα, αλλά και σε video streaming μέσω Internet! Επιπλέον, μπορείτε να αναπαράγετε μουσική και να εγκαταστήσετε επιπλέον apps (μέσω αρχείων .apk), αφού πρόκειται για μια Android συσκευή!

    mk808 android mini tv (4)

    Το MK808 διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή (Cortex-A9 πυρήνες) στο 1,6GHz και 1 GB μνήμης RAM (DDR3), έτσι θα σας καλύψει απόλυτα με τις επιδόσεις και την ταχύτητά του. Διαθέτει, επίσης, ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης 8GB αλλά μπορεί να δεχθεί microSD κάρτες έως 32GB οι οποίες μπορούν να περιέχουν τα multimedia αρχεία σας. Η σύνδεση γίνεται μέσω της mini-HDMI θύρας του, ενώ διαθέτει επίσης μια mini-USB για φόρτιση και άλλη μια με υποστήριξη OTG για μεταφορά εικόνας και HOST για σύνδεση περιφερειακών όπως πληκτρολογίου. Επίσης, διαθέτει ένα LED που δείχνει την κατάσταση λειτουργίας του και δε θα μπορούσε να απουσιάζει ο Wi-Fi πομποδέκτης (802.11 b/g/n) μέσω του οποίου συνδέεται στο Διαδίκτυο.

    mk808 android mini tv (2) mk808 android mini tv (1)

    Υποστηρίζει όλα τα δημοφιλή video formats όπως WMV/MP4/3GP/AVI/DivX/VC-1/MPEG-2/MPEG-4/H.263/H.264 και μπορεί να αναπαράγει σε ανάλυση έως 720p HD στα 30 fps. Επίσης audio formats όπως MP3/WMA/FLAC/AAC/OGG/AC3/WAV και φωτογραφίες έως 8000×8000 pixels (JPG/BMP/GIF/PNG). Ζυγίζει μόλις 50 γραμμάρια και οι μικρές του διαστάσεις το κάνουν εξαιρετικά φορητό.

    Διατίθεται μέσω του www.teledigital.gr

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles