25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Τα smartwatches με Android Wear τώρα θα συνεργάζονται και με iPhone!

    H Google λάνσαρε πριν λίγες ώρες την Android Wear εφαρμογή για iOS, την οποία μπορούν να αξιοποιήσουν όσοι διαθέτουν iPhone 5 ή νεότερο smartphone της Apple που να τρέχει το iOS 8.2 ή νεότερο.

    LG Watch Urbane iPhone

    Ωστόσο, οι περιορισμοί όσον αφορά τα smartwatches που υποστηρίζονται είναι μεγαλύτεροι, καθώς αυτή τη στιγμή υποστηρίζεται το εξής… ένα μοντέλο: το LG Watch Urbane. Η Google υπόσχεται φυσικά ότι θα υποστηρίξει όλα τα μελλοντικά smartwatches με αυτή τη δυνατότητα, συμπεριλαμβανομένων των επερχόμενων μοντέλων από Asus, Motorola και Huawei.

    Τι μπορείς να κάνεις τώρα όσον αφορά τη συνεργασία ενός iPhone με ένα Android Wear smartwatch; Όχι, προς το παρόν, όλα αυτά που μπορείς να κάνεις και με το Android, ωστόσο υποστηρίζονται αρκετές χρήσιμες λειτουργίες, όπως ο έλεγχος ειδοποιήσεων, η ανάγνωση μηνυμάτων, η τοποθέτηση στόχων στο κομμάτι των δραστηριοτήτων όπως και η πρόοδός σας, καθώς και tips για το πότε π.χ. πρέπει να φύγετε για ένα ραντεβού, για την κίνηση στους δρόμους, το status μίας πτήσης σας κ.ά.

    Φυσικά, η καταμέτρηση των βημάτων σας, όταν κάνετε jogging ή περπατάτε είναι δεδομένη, καταγράφοντας τις πληροφορίες και στην iOS εφαρμογή, ενώ υποστηρίζεται και η εντολή “Ok Google” για ό,τι αναζητάτε, όπως επίσης και οι φωνητικές υπενθυμίσεις.

    Μπορείτε να κατεβάσετε το app από εδώ, υπενθυμίζοντας ότι, προς το παρόν, συνεργάζεται μόνο με το LG Watch Urbane.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles