15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Android Wear keyboard app που βοηθά στην εισαγωγή text σε smartwatch!

    Ένα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες των smartwatches που βασίζονται στο λειτουργικό Android Wear είναι ότι απαιτείται μεγάλος κόπος για να μπορέσουν να πληκτρολογήσουν οποιοδήποτε κείμενο σε αυτά, καθώς οι μικρές διαστάσεις των οθονών τους σίγουρα αποτελούν έναν ανασταλτικό παράγοντα. Παρόλα αυτά, η Microsoft φιλοδοξεί να διευκολύνει τη ζωή των χρηστών με τη δημιουργία μίας εξαιρετικά χρήσιμης Android Wear keyboard εφαρμογής.

    microsoft-research-keyboard-android-wear-1

    Η Microsoft χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη εφαρμογή ένα είδος “αναλογικού” πληκτρολογίου που παρόλο που βρίσκεται ακόμη σε prototype φάση, δίνει τη δυνατότητα στους users να σχεδιάσουν χαρακτήρες στο smartwatch τους χρησιμοποιώντας απλώς τα δάχτυλα τους. Μάλιστα, πέραν των γραμμάτων που μπορεί να σχεδιάσει ο χρήστης, το εν λόγω keyboard επιτρέπει την εισαγωγή ειδικών χαρακτήρων, αλλά και αριθμών. Το μόνο ουσιαστικά που έχει να κάνει ο user είναι να ζωγραφίσει τον αριθμό-γράμμα που επιθυμεί και η application εμφανίζει το αντίστοιχο αριθμό-γράμμα στο επάνω τμήμα της. Η εφαρμογή Android Wear keyboard υποστηρίζει τετράγωνες οθόνες με ανάλυση 320×320 pixels, όπως επίσης και το Moto 360 της Motorola.

    screen_shot_2014-10-11_at_12_51_33_pm

    Στο video που ακολουθεί μπορείτε να διαπιστώσετε τις χρήσεις της εξαιρετικά χρήσιμης εφαρμογής, καθώς με το Android Wear Keyboard ο χρήστης μπορεί να στείλει ευκολότερα μηνύματα ή να πραγματοποιήσει της αναζητήσεις του μέσω του Google. Εάν σας ενδιαφέρει να δοκιμάσετε τη συγκεκριμένη εφαρμογή δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ.

    http://youtu.be/_Iu7bUKKrJE

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles