15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ανεβαίνει ο πήχης στην κατηγορία των wearables η Huawei φέρνει τα Watch 3 και Watch 3 Pro στην Ελλάδα!

    Αν είστε από τους ελάχιστους που δεν έχουν ακόμα ένα smart wearable, τότε πλησιάζει η ευκαιρία να δοκιμάσετε τα κορυφαία Watch 3 και Watch 3 Pro που φέρνει στην Ελλάδα η Huawei μέσα στην επόμενη εβδομάδα! “Συμβιώσαμε” με τα Watch 2 της εταιρείας και έγιναν αχώριστοι σύντροφοί μας 24/7, χάρη στην ποιότητα κατασκευής τους, το design τους αλλά και τις έξυπνες δυνατότητές τους, οι οποίες συμπληρώνουν ιδανικά ένα smartphone.

    Λογικό, αφού τα wearables πλέον μας εξυπηρετούν δεκάδες φορές καθημερινά. Μπορούμε να δούμε ποιος μας καλεί, να απαντήσουμε ή να απορρίψουμε την κλήση, να δούμε μηνύματα από κάθε messaging app μας, notifications από το Android, να ακούσουμε μουσική χωρίς να έχουμε μαζί το κινητό μας, μόνο με το smartwatch και τα ασύρματα ακουστικά μας. Επιπλέον, σε επίπεδο υγείας και ευεξίας, το έξυπνο ρολόι μας καταγράφει όλη την καθημερινότητα, τις αποστάσεις που διανύουμε, τις θερμίδες που καταναλώνουμε, παρακολουθεί την καρδιακή μας δραστηριότητα 24/7, ακόμα και την ποιότητα του ύπνου μας! Μας βοηθά να χαλαρώσουμε, να παρακολουθούμε τα επίπεδα του stress μας και καταγράφει σε επαγγελματικό, πλέον, επίπεδο, κάθε είδος άθλησης στο οποίο επιδιδόμαστε, από αερόβια μέχρι ποδόσφαιρο, από βάρη μέχρι κολύμβηση, από αναρρίχηση μέχρι χορό!

    Έτσι, τα Huawei Watch 3 series είναι από τα μοντέλα που περιμέναμε πως και πως να δούμε φέτος. Τα καλά νέα είναι οτι… καταφθάνουν και την επόμενη εβδομάδα θα τα δούμε στην ελληνική αγορά, σε τιμές-έκπληξη! Για να δούμε τι να περιμένουμε από αυτά…

    Θα έχουμε δύο μοντέλα, το Watch 3 και το Watch 3 Pro, με ελαφρώς διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά και με το δεύτερο να έχει μεγαλύτερη αυτονομία. Αμφότερα θα τρέχουν το ολοκαίνουριο HarmonyOS της Huawei, το οποίο έχει αναπτύχθεί με έμφαση στη λειτουργικότητα και τη χρηστικότητα, ενώ έχει και ένα πανέμορφο UI, από τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής. Θα έχετε τη δυνατότητα να “φορέσετε” δερμάτινο ή συνθετικό λουράκι στο Watch 3 μοντέλο σας, ενώ θα υπάρχει η “Active” και η “Classic” έκδοση, με την πρώτη να έχει μαύρο case ενώ την δεύτερη, μεταλλικό ασημί, για πιο “επίσημες” περιστάσεις (εκεί ταιριάζει περισσότερο και ένα αναλογικό watchface, από τα δεκάδες διαθέσιμα).

    Τα Huawei Watch 3 θα υποστηρίζουν όλες τις δυνατότητες που γνωρίζαμε από τα παλαιότερα μοντέλα της εταιρείας αλλά επιπλέον θα είναι τα πρώτα ρολόγια της Huawei με δυνατότητα μέτρησης της θερμοκρασίας του σώματος, μέσω ενός αισθητήρα στο πίσω μέρος τους! Έτσι, θα ειδοποιήστε αν έχετε πυρετό ή… υπερθερμανθήκατε κατά τη διάρκεια της προπόνησης, κάτι χρήσιμο σε κάθε περίπτωση. Θα αναγνωρίζουν μια πιθανή πτώση σας και θα αποστέλλουν αυτόματα ειδοποίηση στις επαφές “ανάγκης” σας αλλά έχουν και κουμπί SOS. Κυριολεκτικά, μπορούν να σας σώσουν τη ζωή, αν βρίσκεστε σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία και σε ανάγκη βοήθειας! Φυσικά έχουν ενσωματωμένο GPS οπότε μπορούν να λειτουργήσουν άνετα χωρίς το smartphone σας, ακόμα και για να πραγματοποιήσετε κλήσεις αφού υποστηρίζουν τη δυνατότητα eSIM. Έτσι, μπορείτε να έχετε το ίδιο νούμερο τηλεφωνίας και data στο κινητό και στο ρολόι, αλλά να λειτουργούν ανεξάρτητα!

    Από πλευράς κατασκευής, έχουμε στρογγυλά cases με πολύ ανθεκτικό κρύσταλλο στο εμπρός μέρος, ώστε να προστατεύονται οι AMOLED οθόνες. Για πρώτη φορά, όμως, έχουμε “crown” περιστρεφόμενο πλήκτρο στα αριστερά, το οποίο μάλιστα έχει και απτική ανάδραση, κοινώς θα νιώθετε κάθε “κλικ” της περιστροφής του για άνετη και εύκολη πλοήγηση στα menus του!

    Τέλος, όσον αφορά την σημαντικότατη αυτονομία, οι μεγαλύτερες μπαταρίες των Watch 3 και Watch 3 Pro θα τους προσφέρουν έως 14 και 21 ημέρες χωρίς φόρτιση, αντίστοιχα, χάρη στο Ultra-Long Battery Life mode, ενώ στο τυπικό Smart mode, με όλες τις λειτουργίες τους πλήρως ενεργοποιημένες (ειδοποιήσεις, AOD κ.λπ.) θα αντέχουν 3 και 5 ημέρες χωρίς φόρτιση, αντίστοιχα!

    Τα Huawei Watch 3 και Watch 3 Pro θα είναι σύντομα στα χέρια μας για δοκιμή και review οπότε… μείνετε συντονισμένοι στο κανάλι μας!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles