18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ανεβάστε την αδρεναλίνη σας στα ύψη, με τα νέα συστήματα gaming της Alienware!

    Η Alienware προσφέρει πάντα τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες παιχνιδιού που τροφοδοτούνται από τις τελευταίες τεχνολογίες. Καθώς βαδίζουμε με θάρρος στο 2021, συνεργαζόμαστε με την NVIDIA και την AMD για να προωθήσουμε ακόμη ψηλότερα τα όρια του παιχνιδιού στο PC, με μια εκπληκτικά γρήγορη και ισχυρή εμπειρία για gamers αλλά και δημιουργούς περιεχομένου.

     

    Περισσότερη ισχύς και απόδοση για τους gamers, όπου κι αν βρίσκονται

    Οι νέοι Alienware m15 και m17 R4 είναι οι λεπτότεροι φορητοί υπολογιστές που έχουμε δημιουργήσει ποτέ. Προσφέρουν ένα ταχύτερο και πιο ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα χάρη στα επόμενης γενιάς γραφικά NVIDIA® GeForce RTX™ 30 Series που έχουν σχεδιαστεί με ρύθμιση τάσης 12 φάσεων για απροβλημάτιστη λειτουργία σε μαραθώνια gaming sessions, έως 4 TB χώρου αποθήκευσης[1]  και ταχύτερες μνήμες έως 2933MHz. Με αυτά τα λεπτά και ισχυρά laptops, οι gamers μπορούν να  διασκεδάζουν με σιγουριά, γνωρίζοντας ότι τα συστήματά τους θα είναι πάντα στο 100% της απόδοσής τους και θα ψύχονται σωστά, χάρη στην τεχνολογία vapor chamber που περιλαμβάνεται σε κάθε διαμόρφωση των νέων μας συστημάτων, ένα νέο πλεονέκτημα του σχεδιασμού ψύξης Alienware Cryo-Tech™ στη γενιά R4.

    Για όσους αναζητούν τους υψηλότερους δυνατούς ρυθμούς fps, το Alienware m17 R4 προσφέρει το καλύτερο πλεονέκτημα ακόμη και στους πιο απαιτητικούς competitive gamers με ένα προαιρετικό πάνελ FHD 360Hz που προσφέρει ταχύτερους ρυθμούς ανανέωσης και ομαλότερο gameplay, ιδανικό για τίτλους AAA όπως[2] Valorant και Cyberpunk 2077. Χάρη σε αυτήν την τεχνολογία αιχμής, το νέο Alienware m17 R4 έχει ήδη αποσπάσει το Βραβείο Καινοτομίας Honoree (Gaming) στην έκθεση CES® 2021.

    Οι επιβλητικές οθόνες των νέων Alienware gaming laptops δεν κάνουν κανένα συμβιβασμό: στο μοντέλο Alienware m17 R4 οι χρήστες έχουν επιλογή για οθόνη 17.3″ FHD (1920 x 1080) 360Hz, με χρόνο απόκρισης 5ms, φωτεινότητα 300 nits, κάλυψη 100% του χρωματικού φάσματος sRGB και υποστήριξη τεχνολογίας NVIDIA-GSYNC. Εναλλακτικά, υπάρχει και επιλογή για οθόνη υψηλής ανάλυσης 4Κ 17.3″ UHD (3840 x 2160) στα 60Hz, με χρόνο απόκρισης 25ms, φωτεινότητα 500 nits, κάλυψη 100% του χρωματικού φάσματος Adobe RGB και τεχνολογία Tobii Eyetracking, ιδανική για παιχνίδια εξομοίωσης. Αντιστοίχως, για το μοντέλο Alienware m15 R4, υπάρχει επιλογή για οθόνη15.6″ OLED UHD ανάλυσης 3840×2160 στα 60Hz, με χρόνο ανανέωσης 1ms, φωτεινότητα 400 nits, κάλυψη 100% του χρωματικού φάσματος DCI-P3 και τεχνολογία Tobii Eyetracking, ενώ για τους ανταγωνιστικούς παίκτες υπάρχει επιλογή για οθόνη 15.6″ FHD (1920 x 1080) στα 300Hz, με χρόνο απόκρισης 3ms, φωτεινότητα 300 nits και 100% κάλυψη του χρωματικού φάσματος sRGB.

    Και οι δύο φορητοί υπολογιστές m15/m17 είναι διαθέσιμοι σε χρώματα Lunar Light και Dark Side of the Moon, με νέο ματ φινίρισμα στο μπροστινό πλαίσιο. Για ακόμη πιο φαντασμαγορική εμπειρία, μπορείτε να συνδέσετε τα νέα μας συστήματα σε μια gaming τηλεόραση ή μια μεγάλη οθόνη, όπως την επιβλητική[3] Alienware 55 OLED για να έχετε ακόμα ομαλότερη απόδοση με αναβαθμισμένη σύνδεση HDMI 2.1, ικανή να παρέχει ανάλυση 4K στα 120Hz.

    Νέα Alienware Aurora Ryzen Edition R10: το απόλυτο gaming desktop!

    Για την απόλυτη gaming εμπειρία χωρίς συμβιβασμούς, μπαίνουμε δυνατά στη νέα χρονιά με το Alienware Aurora Ryzen Edition R10, το κορυφαίο gaming desktop PC, σχεδιασμένο για να τρέχει τα τελευταία παιχνίδια και τις πιο απαιτητικές δημιουργικές εφαρμογές. Εξοπλισμένο με τους ταχύτατους επεξεργαστές AMD Ryzen™ σειράς 5000 με μέχρι 16 πυρήνες και επιλογή για γραφικά AMD Radeon™ σειράς  RX  6800 XT ή NVIDIA GeForce σειράς RTX 30, το νέο μας μεγαθήριο συμπυκνώνει τρομερή απόδοση που είναι αρκετή για άνετο gameplay ακόμη και με τους πιο απαιτητικούς τίτλους, σήμερα και στο μέλλον.

    Αλλά τα καλά νέα δεν σταματούν εκεί! Μπορείτε επίσης να αναβαθμίσετε εύκολα το δικό σας σύστημα Aurora, αποκτώντας πρόσβαση στο εσωτερικό του χωρίς εργαλεία, και να τοποθετήσετε μέχρι και 128GB Dual Channel μνήμης, όπως την ταχύτατη μνήμη HyperX™ FURY DDR4 RAM. Οι gamers και οι δημιουργοί περιεχομένου θα εκτιμήσουν την άνεση στην επεξεργασία μεγάλων αρχείων ή την ταχύτατη φόρτωση των αγαπημένων παιχνιδιών τους. Το νέο Aurora Ryzen R10 μπορεί να χειριστεί με άνεση βαρύ multitasking και παράλληλο gaming με streaming σε υψηλές αναλύσεις και framerates. Και την ίδια στιγμή μπορεί να παραμένει… cool χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό ροής αέρα και την τεχνολογία vapor chamber που διαχέει τη θερμότητα και δίνει στους παίκτες μια επιπλέον ώθηση στην απόδοση, ακριβώς όταν την χρειάζονται περισσότερο. Το νέο σύστημα διατίθεται σε χρώματα Lunar Light και Dark Side of the Moon. [4]

    Περιφερειακά Alienware – το απόλυτο gaming gear!

    Το παιχνίδι πραγματικά απογειώνεται χάρη στα κορυφαία περιφερειακά gaming της Alienware, για μια μοναδικά καθηλωτική εμπειρία. Αποκτήστε χειρισμό ακριβείας για κάθε απαιτητικό και ανταγωνιστικό τίτλο, με τη βοήθεια μηχανικών πληκτρολογίων όπως του Alienware 510K Low-profile RGB Mechanical Gaming Keyboard – AW510K και gaming ποντικιών όπως του Alienware 610M Wired / Wireless  Gaming Mouse – AW610M που προσφέρει ακαριαία απόκριση σε ασύρματη ή ενσύρματη σύνδεση. Βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα του παιχνιδιού με ρεαλιστικό ήχο, με ακουστικά υψηλής απόδοσης όπως τα Αlienware 510H 7.1 Gaming Headset – AW510H, που παρέχουν υψηλής ποιότητας μικρόφωνο για άμεση επικοινωνία με τους συμπαίκτες σας. Και φυσικά προστατέψτε το πολύτιμο Alienware gaming laptop σας με τις ποιοτικές και στυλάτες θήκες και τσάντες μεταφοράς της σειράς Alienware  Vindicator 2.0, που έρχονται με τη μορφή σακιδίου πλάτης, τσάντας τύπου messenger ή θήκης sleeve σε διαστάσεις που ταιριάζουν με το δικό σας laptop.

    Μπες στον κόσμο της Alienware

    Η Alienware προσκαλεί όλους τους gamers στο κανάλι Twitch.TV/Alienware για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη μεγάλη κοινότητάς μας, των gamers, των συνεργατών μας, και των οπαδών μας. Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για τα νέα συστήματα, αλλά και να παρακολουθήσετε σε δράση την επαγγελματική e-sports ομάδα Team Liquid.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κάθε μας νέο σύστημα, δείτε το σχετικό press kit.

    Διαθεσιμότητα:

    Τα συστήματα Alienware m15, Alienware m17 και Alienware Aurora Ryzen Edition R10 θα είναι διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά στις αρχές Μαρτίου.

    **************

    [1] Η διαθέσιμη χωρητικότητα ποικίλλει ανάλογα με το προφορτωμένο υλικό και θα είναι μικρότερη της αναγραφόμενης.

    [2] Ο ρυθμός ανανέωσης 360Hz είναι εφικτός με παιχνίδια που προσφέρουν δυνατότητα 360Hz

    [3] Η διαθεσιμότητα των επιλογών χρωμάτων μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη σύνθεση και την περιοχή.

    [4] Η μνήμη συστήματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την υποστήριξη των γραφικών, ανάλογα με το μέγεθος της μνήμης του συστήματος και άλλους παράγοντες.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles